Winactie – Win een Fab. wallet case t.w.v. € 44,95!


Win een Fab. wallet case!
Van het zeer bekende modemerk Fab. zijn er al enige tijd iPhone hoesjes beschikbaar. Ik vind ze echt super mooi! En nu heb ik iets leuks voor jullie! In samenwerking met iphone-cases.nl mag ik namelijk een Fab. wallet case t.w.v. € 44,95 in de kleur naar keuze (zwart of salmon pink) weggeven. Vandaag laat ik jullie zien wat de Fab. wallet case precies is en wat je moet doen om kans te maken op deze prachtige wallet case!

De Fab. wallet case is een prachtige telefoonhoesje dat geschikt is voor iPhone en voor andere smartphones met een maximale schermdiagonaal van 5,4 inch. Dat betekent dat de Fab. wallet case ook geschikt is voor de iPhone 6! Het is telefoonhoesje met plek voor geld, pasjes, visitekaartjes, bonnentjes en meer! Je kan dus veel kwijt in je telefoonhoesje en het beschermt je telefoon ook nog eens erg goed!

De Fab. wallet case is gemaakt van kunstleder en bekleed met metalen studs in de vorm van hartjes. Stoer, maar ook weer cute 😀 ! Je krijgt er een hangertje en een polsbandje bij die allebei aan de hoes bevestigd kunnen worden.

Naast de Fab. wallet case kan je bij iphone-cases.nl ook vele andere hoesjes, sleeves, sportarmbanden of accessoires voor verschillende soorten iPhones krijgen. Vandaag is ook de iPhone 6 en iPhone 6 Plus uitgekomen in Nederland en bij iPhone-cases.nl kan je al vele iPhone 6 en iPhone 6 Plus hoesjes vinden en kopen!

 

Fab. Wallet case zwart Fab. Wallet case salmon pink

 

Nu mag ik in samenwerking met iphone-cases.nl een Fab. wallet case t.w.v. € 44,95 in de kleur naar keuze (zwart of salmon pink) weggeven!

Wat moet je allemaal doen om kans te maken? (Elk van onderstaande is dus verplicht! Plaats in een reactie wat je allemaal gedaan hebt, alles wordt gecontroleerd!)
– Volg mijn blog en like dit artikel.
– Like de Facebook pagina van Miss Sentinelli.
– Like de Facebook pagina van Iphone-cases.nl
– Laat ook in de reactie achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie en welke stappen je allemaal hebt gedaan.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Volg mij op Twitter (@Sentinelli). (1 punt extra)
– Plaats de volgende zin op Twitter:
“Ik maak kans op een Fab. wallet case t.w.v. € 44,95 via @Sentinelli #winactie #winnen #gratis #fab #telefoonhoesje #fashion”.
– Schrijf een artikel of maak een sidebanner over deze leuke winactie op jouw site/blog. (2 punten extra).

De winactie loopt van 26 september 2014 tot en met 10 oktober. Op 11 oktober krijgt de winnaar een mailtje van mij en de bekendmaking vindt ook op deze website plaats.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: