Nivea oogmake-up reinigingslotion


Nivea oogmake-up reinigingslotion

In september had ik de oogmake-up reinigingspads opgemaakt en wilde ik graag iets anders uit proberen. Ik koos dit keer voor de Nivea oogmake-up reinigingslotion. En vandaag laat ik jullie meer zien van dit product.

De oogmake-up reinigingslotion is verrijkt met Provatimine B5 , hydrateert en beschermd de gevoelige huid rond de ogen. Iets wat ik echt nodig hebt, want veel reinigingslotions zijn te hard voor mij en wordt het rood rond mijn ogen. Dat wil ik natuurlijk niet hebben!

Hieronder heb ik de ingrediënten vermeld:


Nivea oogmake-up reinigingslotion

Hieronder zie je dat ik wat mascara op mijn hand heb gedaan, Le volume de Chanel mascara in de kleur 10 noir die trouwens alweer op is 🙁 .


Nivea oogmake-up reinigingslotion

Ik doe een beetje Nivea oogmake-up reinigingslotion op een watje en reinig zacht op mijn hand.


Nivea oogmake-up reinigingslotion

Voila, het resultaat! Met één veeg is het meeste er al vanaf. Ik merk dat het niet te hard is voor mijn ogen en dat mijn ogen niet rood worden, ook niet trekkerig. Het voelt gewoon goed aan.

Ik ben blij met deze aankoop :). Je kan de Nivea oogmake-up reinigingslotion kopen voor rond de 3 à 4 Euro bij de drogist of Bol.com.

Ken jij de Nivea oogmake-up reinigingslotion al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: