Winactie iets later + Spam je blog


Spam je blog

Afgelopen weekend behaalde ik de 400 volgers en inmiddels zijn dit alweer 405 volgers geworden 🙂 ! Yeahhh! En om dit te vieren komt er een winactie online, alleen deze zal iets later online komen, ik hoop volgende week. Ik ben namelijk een groot pakket aan het verzamelen voor jullie en een aantal items zijn nog onderweg. En daarom heb ik vandaag voor jullie weer een spam je blog artikel! Vandaag mogen jullie weer jullie blog gaan promoten!

Ik vind het leuk om andere blogs en websites te lezen en om nieuwe blogs te ontdekken en te volgen.
Dus heb jij een blog, laat dan een reactie achter met de url van jouw blog, de titel en een beschrijving erbij. Zet eventueel erbij hoe mensen jouw kunnen volgen, bijvoorbeeld via Bloglovin of per email. Ik bekijk sowieso elke blog die hier geplaatst wordt :).

Voor de lezers die mijn blog nog niet volgen, heb ik ook een kleine beschrijving hieronder neergezet over mijn blog:
Mijn blog gaat over fotografie, beauty en fashion, lifestyle, gadgets en meer! Je kan mij gaan volgen via Bloglovin, dus volg jij mij al? Nee? Ga dan snel naar: Bloglovin en volg mij en mijn blog :).
.

Dus spam je blog!! 🙂
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: