Le volume de Chanel mascara 10 noir


Le volume de Chanel mascara 10 noir

Deze maand is de ELLE precies 25 jaar! Gefeliciteerd ELLE!! Bij de ELLE van oktober zat er dan ook een klein cadeautje bij, namelijk een sample van Le volume de Chanel mascara in de kleur 10 noir. Ik had hier al veel over gelezen op andere blogs en had mooie resultaten gezien. Ik was dus hier ook echt benieuwd naar. Vandaag laat ik jullie hier dan ook meer over zien 😀 .


Le volume de Chanel mascara 10 noir

Het borsteltje is van flexibel kunststof en heeft kleine dunne haartjes. Ik vind het borsteltje wel fijn werken, alleen je moet wel oppassen dat er niet teveel mascara op komt en vooral bij het puntje. Dus als er daar iets teveel zit, kan je het beter gelijk afsmeren, anders krijg je klonten in je wimpers en dat willen we natuurlijk niet!


Le volume de Chanel mascara 10 noir

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.

Le volume de Chanel mascara 10 noir Le volume de Chanel mascara 10 noir Le volume de Chanel mascara 10 noir
Le volume de Chanel mascara 10 noir Le volume de Chanel mascara 10 noir Le volume de Chanel mascara 10 noir

En hierboven heb ik het resultaat weergegeven. De bovenste rij is zonder mascara en de onderste rij is met Le volume de Chanel mascara. Ik heb hier twee dunne laagjes op gedaan. Meer moet je ook eigenlijk echt niet doen, anders krijg je het spinnepooteffect en ook dat willen we niet 😀 !

Ik vind het een prachtige mascara, geeft veel volume, is intens zwart, mijn wimpers krullen een beetje en worden ook verlengd.

Ja ik ben zeer tevreden! Alleen de prijs vind ik persoonlijk iets te…je betaalt namelijk voor Le volume de Chanel 10 noir 30,50 Euro en je koopt hem bij de parfumerie. Mocht hij ooit in de sale zijn, dan zal ik hem misschien wel kopen. Maar voorlopig blijf ik bij deze sample en daarna ga ik weer over op de catrice en essence mascara’s 🙂 .

Wat vind jij van Le volume de Chanel mascara?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: