Elke vrouw moet een little black dress in haar garderobe hebben

Dit jaar heb ik inmiddels al een aantal bruiloften gehad en er komt er nog eentje aan. Bij de bruiloften draag ik altijd graag een jurkje. Bijvoorbeeld mijn little black dress. Deze is zeer geschikt voor een bruiloft, maar een little black dress kan je natuurlijk bij andere gelegenheden dragen. Vandaag wil ik het met jullie hierover hebben.

Ik vind persoonlijk dat elke vrouw wel minstens één little black dress in haar garderobe moet hebben. Coco Chanel vond de little black dress uit (ook wel LBD genoemd). Op bovenstaande plaatje heb ik collage gemaakt van een aantal mooie little black dresses. Ze zijn van verschillende merken en hebben verschillende prijzen. Je kan ze kopen bij bijvoorbeeld Nelly.com.

Je kan little black dresses op verschillende manieren dragen. Hieronder heb ik drie voorbeelden beschreven.

Casual
Je kan natuurlijk een little black dress overdag dragen voor bijvoorbeeld naar jouw werk, school of gewoon voor een heerlijk dagje shoppen. Je kan deze dan combineren met een leuk en stoer jasje met bijvoorbeeld studs die helemaal in zijn, of je maakt gebruik van een oversized vest. Je kan onder jouw little black dress mooie zwarte sneakers dragen of juist stoere enkellaarsjes ook bijvoorbeeld weer met stoere studs.

Zakelijk
Als je een zakelijke meeting hebt of je moet netjes zijn op jouw werk, dan is een little black dress ook zeker geschikt. Je kan over jouw little black dress een mooie stijlvolle blazer dragen. Daarbij kan je dan een paar mooie sieraden dragen, zoals bijvoorbeeld een ketting en een horloge. Onder jouw little black dress draag je dan mooie stijlvolle pumps en neem ook een grote stijlvolle handtas of schoudertas mee, zodat je hierin jouw zakelijke spullen in kan doen, zoals belangrijke papieren, pennen, jouw zakelijke laptop en een telefoon.

Feestelijk
Het is alweer eind september, dat betekent dat het niet lang meer duurt voordat de feestdagen eraan komen. Voor een leuk feestje of feestdag kan je een little black dress ook natuurlijk prachtig dragen. Je kan er dan voor zorgen dat jij degene bent die straalt op het feestje en alle ogen op jou gericht zijn. Draag dan bijvoorbeeld alleen het jurkje met hieronder mooie klassieke pumps en draag een aantal mooie chique sieraden. Je kan dan een prachtige clutch meenemen waar je dan jouw spulletjes in kan doen.

Heb jij een little black dress en hoe draag jij die dan het graagst?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: