Uw Virtual Assistant

Uw Virtual Assistant

Zoals velen van jullie wel weten, is dat ik naast Lifestyle Blogger ook Virtual Assistant (Content Creator) ben. Een doel voor mij was om hier een aparte landingpagina van te maken. Nu heb ik een complete nieuwe website gemaakt voor mijn services als Virtual Assistant, namelijk Uw Virtual Assistant. En vandaag wil ik deze graag aan jullie laten zien.

Naast Lifestyle Blogger werk ik namelijk ook met klanten voor hun eigen bedrijf, zoals het onderhouden van social media, blogs schrijven, content schrijven voor websites, persberichten, nieuwsbrieven en meer. Ik wilde dit graag uitgebreider maken en hier een aparte website voor maken.

Vandaag is dan ook de website online gegaan en je kan hem hier bekijken: UwVirtualAssistant.nl. Op de gehele nieuwe website Uw Virtual Assistant staat wat een virtual assistant is, wie ik ben, wat ik voor een klant kan betekenen, met wie ik als Lifestyle Blogger en als Virtual Assistant al een samenwerking heb gehad en hoe de klant contact met mij kan opnemen.

Ik ben enorm benieuwd wat jullie van de nieuwe website vinden. Er komt ook nog een verwijzing naar de website in het menu en op meerdere plekken op mijn blog.

Mocht jij nog iemand kennen die mijn services nodig heeft? Je kan altijd mij een mail sturen of de website delen met degene. Ontzettend bedankt!

Wat vind jij van mijn nieuwe website UwVirtualAssistant.nl?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: