Mijn jaar in 2017 + Fijne jaarwisseling!

Mijn jaar in 2017 + Fijne jaarwisseling!

Vandaag is alweer de laatste dag van 2017, wat gaat de tijd toch hard! Dit jaar was voor mij persoonlijk en voor mijn blog een zeer bijzonder en mooi jaar, een aantal hoogtepunten wil ik dan ook graag met jullie delen.

Blog en bedrijf
Mijn blog is ontzettend hard gegroeid, inmiddels heb ik alweer 1100+ Bloglovin volgers en vele volgers via Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Hier ben ik echt ontzettend blij mee. Daarnaast heb ik ook ontzettend mooie mijlpalen bereikt, namelijk 1000+ nieuwsbrief abonnees, yeahh en in december heb ik 21.000 unieke bezoekers behaald, wow!!! Ik krijg zeer mooie en fijne reacties van lezers en ik merk ook dat ik vele vaste bezoekers heb. Echt leuk om te zien! Ik heb dit jaar ook vele mooie en fijne samenwerkingen gehad en ik hoop in de toekomst ook meer samenwerkingen te mogen krijgen.

Mijn blog is dit jaar ongeveer 210.000 keer bekeken, wow dat is nog eens een groot aantal! En natuurlijk blijft het artikel over The Sims Freeplay een zeer populair artikel. Maar ook het artikel Nieuwe gewoontes in het huishouden die mij veel tijd besparen is ontzettend populair. Super leuk om te zien!

De allereerste Fotografie cursus voor bloggers kwam online dit jaar en je kan je nu ook al inschrijven voor de tweede Fotografie cursus voor bloggers. De eerste was echt een succes en ik ben zeer benieuwd hoe de tweede gaat verlopen.

Voor mijn blog en bedrijf heb ik ook een nieuwe Macbook gekocht waar ik echt ontzettend blij mee ben. Dit had ik echt hard nodig haha, ik werk er echt dagelijks op. Investeren in goede apparatuur is zo belangrijk om te kunnen groeien in je bedrijf.

Ook heb ik een aparte website gemaakt voor klanten die mij willen inhuren als Virtual Assistant. Verschillende bedrijven hebben mij al ingehuurd en ik vind het echt super leuk om te doen! Zo blij mee!

Mariska van DoorMariska.nl en ik zijn momenteel ook bezig met een project waar we binnenkort meer over zullen gaan vertellen. Het is nog volop in ontwikkeling, maar het gaat echt een top project worden!

In december kwam er ook een Miss Sentinelli’s Adventskalender online waarmee je elke dag voor 24 dagen lang een nieuwe freebie kon downloaden. Super tof om te zien hoeveel mensen hierop afkwamen! Volgend jaar ga ik weer zoiets doen.

Ik ben zeer tevreden over mijn blog en bedrijf en ik wil nog meer gaan groeien.

Persoonlijk
Dit jaar was voor mij echt een zeer mooi en bijzonder jaar. We genieten ontzettend veel van onze kleine Thomas. Het gaat echt zeer goed met hem. Hij groeit goed en het is echt een super vrolijk mannetje, een echte deugniet hihihi. We gaan ook ontzettend vaak met hem op pad. We hebben ook een museumkaart genomen, zodat we vaker naar musea en kastelen etc. kunnen gaan met hem. Hij vind het ook echt super leuk! Gisteren zijn we zelfs nog naar Beeld en Geluid in Hilversum geweest, hij heeft daar heerlijk gespeeld! Echt zo genieten met hem!

Dit jaar heb ik ook een andere baan genomen. Ik werkte voorheen in Rotterdam en nu werk ik in Leerdam. Dit was voor mij een belangrijke beslissing om te nemen. Ik werk nu minder dagen en geniet dus ook meer van mijn gezin. Heerlijk!

Dit jaar heb ik weer iets meer gefotografeerd, al wil ik in 2018 nog meer gaan fotograferen. Zo zijn we weer naar verschillende verlaten plekken geweest begin dit jaar en ook naar verschillende steden om te gaan fotograferen. Ook hadden we dit jaar weer een expositie tijdens de Leerdamse Kunstvierdaagse en ik hoop dat we volgend jaar weer mee kunnen doen!

Ook dit jaar ben ik weer heerlijk creatief bezig geweest. Zo zijn er weer een aantal Echte Post Is Cool projecten geweest en heb ik een aantal DIY projecten gedaan, zoals een DIY Stickerboek maken. Daarnaast gebruik ik elke dag mijn Bullet Journal, ik kan echt niet meer zonder! Mijn Bullet Journal heeft mijn leven echt veranderd! Ik raad echt iedereen aan om een Bullet Journal te gaan starten!

Ook ben ik ontzettend trots op mijn man die ontzettend veel is afgevallen dit jaar en goed bezig is met zijn trainingen. Daarnaast is zijn bedrijf ook enorm gegroeid en heeft hij grote exposities gehad en volgend jaar komen er weer nieuwe exposities bij. Daar vertel ik natuurlijk binnenkort wat meer over!

Verder gaat het zeer goed met mij. Ik geniet van ons gezin en de kleine dingen om mij heen. Ik heb voor 2018 grote doelen opgesteld, die ik graag met jullie ook wil delen. Hier komt snel meer van online.

Ik wil iedereen bedanken voor alle bezoeken, mooie reacties, feedback en super leuke mailtjes!

Hele fijne jaarwisseling en een hele fijne 2018 voor jullie allemaal!! Ga jij nog vuurwerk afsteken?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: