Hoe was de Leerdamse Kunstvierdaagse 2017?

Hoe was de Leerdamse Kunstvierdaagse 2017?
Foto: Hans van Vrouwerf

Eind oktober was de Leerdamse Kunstvierdaagse waar mijn man en ik beide een expositie hadden. Mijn man heeft zijn serie van de mallenruimte van de Glasfabriek getoond en ik heb een aantal foto’s van verlaten panden getoond. Hoe was de Leerdamse Kunstvierdaagse? Vandaag vertel ik daar iets meer over!

Leerdamse Kunstvierdaagse 2017

Foto: Extra Nieuws Leerdam – Mimi van Rossem

De Leerdamse Kunstvierdaagse begon op donderdag 26 oktober. De opening was op vrijdag 27 oktober en deze werd gehouden door mijn man (zie foto hierboven) en door wethouder Cees Taal.

Hoe was de Leerdamse Kunstvierdaagse 2017?
Foto: Hans van Vrouwerf

Hoe was de Leerdamse Kunstvierdaagse 2017?
Foto: Hans van Vrouwerf

Mijn man en ik hadden beide een grote plek waar we onze fotografiewerken konden gaan hangen. Ook hadden we een tafel waar mijn man zijn portfolio boek had liggen en ik mijn laptop met allerlei foto’s om te tonen.

Hoe was de Leerdamse Kunstvierdaagse 2017?
Foto: Hans van Vrouwerf

Het was echt geweldig om te zien hoe enthousiast mensen waren over de foto’s. Ze wilden echt van alles weten. “Waar is het gemaakt? Hoe kom je aan de locaties? Vertel eens iets over de geschiedenis van deze locaties. Wauw prachtige foto’s!”. Geweldig om dit mee te maken.

Ook waren er een aantal Zuid-Afrikaanse mensen op bezoek. Die kwamen naar Leerdam om op bezoek te gaan bij vrienden en ze kwamen toevallig de kunstvierdaagse tegen. Ze waren ontzettend enthousiast en we hebben zeer lang met ze gepraat. Mijn man had nog een foto aan hun gegeven uit zijn portfolio map. En zij nodigden ons ook nog eens uit om eens naar Zuid-Afrika te gaan en bij hun te verblijven. Wauw! Dat is toch bijzonder?!

Maar nu vragen jullie misschien ook wel af, hebben we ook nog wat verkocht? Ja zeker! Mijn man heeft een foto verkocht en zijn boek. Whooohooo! Er waren verder ontzettend veel mensen geïnteresseerd, dus ik verwacht dat we nog wel meer gaan verkopen. Er zijn zeer veel kaartjes van ons ook meegenomen, echt top!

Het was ook echt zeer gezellig, er was muziek, dans, een dichters podium en meer! Ik blijf het evenement echt super leuk vinden. En je kan er zoveel mooie kunst bewonderen! Volgend jaar gaan we natuurlijk ook weer meedoen, het is dan ook de bedoeling dat de kunstvierdaagse groter wordt. Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte!

Meer foto’s van de Leerdamse Kunstvierdaagse kan je hier bekijken: Het Kontakt.

Wil je meer foto’s van mijn man en mij bewonderen? Dat kan hier: AstridBoers.nl en hier HansVanVrouwerf.nl.

Ga jij wel eens naar een kunst evenement?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: