Moshi USB-C Multimedia Adapter voor mijn Macbook

Moshi USB-C Multimedia Adapter voor mijn Macbook

Begin dit jaar kocht ik een nieuwe Macbook in roségoud waar ik nog steeds ontzettend blij mee ben. Het is een zeer lichte en platte Macbook, maar dat betekent ook dat er maar één USB-C ingang is. Dat is vaak wel een nadeel als ik bijvoorbeeld foto’s wil bewerken, maar ook weer een andere USB poort nodig heb voor iets anders. Ik kocht toen een converter om toch USB kabels en sticks te kunnen gebruiken, maar ook dit was maar één poort. Dus merkte ik dat deze converter te weinig deed voor mij. Ik had meer USB ingangen nodig. Van een PR bureau ontving ik de Moshi USB-C Multimedia Adapter waar ik vandaag meer over ga vertellen.

Moshi’s inhouse designteam creeert al sinds 2015 premium accessoires en randapparatuur, Ze hebben afgelopen zeven jaar wereldwijd al meer dan 12 miljoen iPhone cases verkocht, wow! Je kan bij hun terecht voor cases, schermbeschermers, kabels en adapters, tassen, mobiele opladers, en meer!

Moshi USB-C Multimedia Adapter voor mijn Macbook

De Moshi USB-C Multimedia Adapter is een super handige drie-in-één adapter. Je hebt namelijk een HDMI ingang met ondersteuning voor 4K Ultra HD-video en multichannel digitale audio, een kaartlezer voor SD- en SDHC-memorycards en twee USB 3.1-poorten. Super toch!

Moshi USB-C Multimedia Adapter voor mijn Macbook

Het is een klein zilveren apparaatje dat er ook erg luxe uitziet. Hierboven zie je ook alle ingangen van de adapter. Er zit genoeg ruimte tussen de poorten, dus mocht je bijvoorbeeld een net iets grotere USB stick hebben, dan past iets anders er gewoon nog naast.

Moshi USB-C Multimedia Adapter voor mijn Macbook

Jullie weten natuurlijk dat ik ontzettend van fotografie hou en dat ik dan ook vaak achter mijn Macbook zit om foto’s te bewerken. Ik vind het zeer handig als ik mijn foto’s van een SDHC kaart kan afhalen, maar dan ook ondertussen mijn telefoon op kan laden en ook nog eens bestanden kan overdragen op mij USB stick of een externe harde schijf. En alles is ook nog eens super snel!

Moshi USB-C Multimedia Adapter voor mijn Macbook

Ik ben zeer blij met de Moshi USB-C Multimedia Adapter. Ik kan nu eindelijk dingen tegelijk doen, omdat ik meerdere poorten tegelijk kan gebruiken in plaats van één poort. De converter die ik begin dit jaar heb gekocht, gebruik ik dan ook helemaal niet meer.

De Moshi USB-C Multimedia Adapter kost 65 Euro en is verkrijgbaar via de website van Moshi of via Amazon. De prijs vind ik echt meevallen, de kwaliteit is zeer goed en ik gebruik het dan ook vaak.

Ken jij de website Moshi.com al?

Dit artikel bevat een gekregen product. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: