#Plukhetgeluk project – Geluksvragenlijst


#Plukhetgeluk

Gelukkig zijn in het leven vind ik zeer belangrijk. Positieve dingen en mensen om mij heen en de negatieve dingen en mensen achter mij laten. Saskia van I Live for my dreams heeft een nieuw project opgezet waar al meer dan 50 aanmeldingen voor zijn binnengekomen, namelijk het #plukhetgeluk project. De komende 5 weken zal ik op elke dinsdag een nieuw artikel plaatsen over het #plukhetgeluk project. Elke keer met een andere inhoud. Vandaag begin ik eerst met een geluksvragenlijst.

Beschrijf wat voor jou het ultieme geluk is
Op dit moment ben ik erg gelukkig. Ik vind gezond zijn erg belangrijk, maar ook genieten van de kleine dingen om mij heen, zoals een glimlach, samen zijn met mijn lieve verloofde, samen dingen dingen doen, knuffelen en spelen met onze kat, bij onze vrienden zijn. Ik heb de allerliefste mensen op mij heen, mijn verloofde, familie en vrienden. Maar ook wat ik allemaal al bereikt heb, maakt mij ook ontzettend gelukkig. Ik doe wat ik leuk vind. En mijn verloofde en ik gaan dit jaar trouwen!! Dit alles is voor mij het ultieme geluk.

Wat doe je het allerliefste in je vrije tijd?
Mijn blog is mijn kindje, ik steek hier echt ontzettend veel tijd in en met veel plezier 😀 . Daarnaast vind ik het erg leuk om te fotograferen, vooral verlaten panden maar ook andere onderwerpen als natuur en straat. Ook vind ik het heerlijk om met mijn verloofde samen dingen te gaan doen, zoals lekker op de bank te zitten films en series te kijken. Dit doen we momenteel bijna dagelijks, heerlijk vind ik het!

Welke positieve verandering heeft invloed gehad op je leven nu?
Niet meer omgaan met de mensen die mij en anderen alleen maar onderuit halen met negativiteit en zitten te stoken. Ik wil in mijn leven alleen nog maar positieve mensen en dingen om mij heen. Dit is de beste verandering die je kan meemaken. Het is best moeilijk, maar soms kan het niet anders en moet je die mensen laten gaan en vergeten. En hierdoor leer je wel juist je beste vrienden kennen en dat maakt mij echt gelukkig.

Wat is jouw ultieme geluks motto?
Love what you do and do it well. Ik vind het zeer belangrijk om de dingen te doen die ik echt leuk vind en dat ik mijzelf in deze dingen verbeter en veel tijd hierin steek. Dromen achterna gaan, dat vind ik echt belangrijk.

Wat zou je willen doorvoeren in je leven om nog gelukkiger te zijn?
Zoals ik al zei is mijn blog echt mijn kindje. Ik wil hier nog meer tijd in steken. Ik wil mijn blog constant verbeteren qua layout en artikelen, kwaliteit gaat boven kwantiteit. Ik streef ernaar om eerst parttime te gaan werken met mijn blog erbij en als de tijd daar is, fulltime te gaan bloggen. Maar dat zal nog wel even duren, het is een droom 😀 .

Als je 1 ding kon kiezen: Hoop, geloof of liefde. Welke zou het dan zijn en waarom?
Absoluut liefde! De liefde voor en van mijn verloofde, dit jaar gaan we trouwen 😀 . Maar ook liefde voor en van mijn familie en vrienden en onze kat Link! Ik ben ontzettend blij en dankbaar met deze lieve personen en onze lieve kat om mij heen 😀 .

Welke gelukstip zou je een ander willen meegeven?
Geniet van het leven! Geniet van de kleine dingen om je heen. Zorg voor veel positiviteit in je leven en ga je dromen achterna.

Dit was de vragenlijst. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. En wil jij ook mee doen met dit super leuke project, dan is dat zeker mogelijk! Neem eens een kijkje op de website van Saskia I Live for my dreams en meld je aan! 😀

Wat maakt jou ontzettend gelukkig?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: