Volg Miss Sentinelli nu ook op LinkedIn

Volg Miss Sentinelli nu ook op LinkedIn

Social Media vind ik enorm belangrijk en ik ben er dan ook dagelijks mee bezig. Vanaf vandaag zal ik ook actief zijn op LinkedIn. Vandaag vertel ik hier iets meer over en hoe jij mij kan volgen.

Op mijn LinkedIn profiel zal ik updates plaatsen rondom te ontwikkelingen van mijn blog en bedrijf Miss Sentinelli. Blogartikelen komen hier niet op te staan, deze worden namelijk gedeeld op Twitter, Bloglovin, Facebook, Instagram en Pinterest. Ik ga wel allerlei nieuwtjes plaatsen rondom Miss Sentinelli. Bijvoorbeeld leuke samenwerkingen, events waar ik naar toe ben geweest of als ik ergens in de media sta. Maar ook bijvoorbeeld als er nieuwe ontwikkelingen rondom mijn blog en bedrijf zijn. Diensten die ik bied en ook dingen die achter de schermen gebeuren.

Wil jij niks missen van mijn blog en bedrijf? Volg Miss Sentinelli dan nu ook op LinkedIn.

Heb jij ook een LinkedIn account? Laat een reactie achter of voeg mij toe!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: