Mijn nieuwe visitekaartjes via Drukwerkdeal.nl

Visitekaartjes via Drukwerkdeal

Begin april liet ik weten dat ik nieuwe visitekaartjes had besteld voor mijn blog en bedrijf. Deze heb ik besteld bij Drukwerkdeal.nl. Een aantal dagen later had ik ze al in huis. Vandaag laat ik ze aan jullie zien.

Visitekaartjes via Drukwerkdeal

Hierboven zie je hoe mijn visitekaartjes zijn geworden. Sinds vorig jaar augustus is mijn blog mijn bedrijf geworden. Naast lifestyle blogger ben ik ook een content creator. Ik schrijf namelijk ook content voor bedrijven, zoals nieuwsbrieven, persberichten, teksten voor websites en meer.

Mijn nieuwe visitekaartje heeft mijn logo. Dit keer wel zonder foto, aangezien ik dit ook in mijn header wil aanpassen. Ik heb ook mijn adresgegevens, mijn telefoonnummer, mijn e-mailadres en mijn website erop gezet. De visitekaartjes zijn enkelzijdig bedrukt op glanslaminaat. Het resultaat vind ik echt super mooi geworden!

Visitekaartjes via Drukwerkdeal

Ik heb in totaal 100 visitekaartjes bij Drukwerkdeal.nl besteld. Ik was in totaal 23,00 Euro excl. BTW kwijt. Een goede prijs voor deze kwaliteit en voor de snelle en goede levering.

De levering van Drukwerkdeal.nl is echt goed! Ik hoefde niet lang te wachten en de kwaliteit is echt perfect! Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe visitekaartjes.

Tijdens de FenExpo Businessdagen heb ik al aardig wat visitekaartjes uitgedeeld en nieuwe mensen en bedrijven leren kennen.

Heb jij ook visitekaartjes? Waar heb jij ze besteld?

Visitekaartjes via Drukwerkdeal.nl
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: