Nieuwe telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6


Nieuwe telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6

Mijn nieuwe iPhone 6 gebruik ik echt dagelijks en neem ik overal mee naar toe. Ik kan niet zonder mijn iPhone en ik vind het daarom ook belangrijk dat deze goed beschermd blijft. Via TelecomTelecom.nl mocht ik vijf nieuwe telefoonhoesjes met gave en trendy printjes uitkiezen voor mijn iPhone 6, hoe gaaf is dat?! Vandaag laat ik ze aan jullie zien.

TelecomTelecom.nl was een webshop waar je vele verschillende accessoires kon vinden voor jouw mobiele telefoon en tablet. Je kan hier terecht voor bijvoorbeeld telefoonhoesjes, opladers, screen protectors, headsets en power packs. Het assortiment is dus zeer uitgebreid. *Helaas bestaat deze website niet meer.

Van TelecomTelecom mocht ik dus een aantal hoesjes uitzoeken voor mijn iPhone 6. De hoesjes die ik heb uitgezocht zijn van het merk Casetastic en hebben allen een super gaaf printje.

Alle hoesjes die ik heb uitgekozen zijn hetzelfde, maar hebben een ander printje. Ze zijn gemaakt van thermoplastiek polyurethaan ook wel TPU genoemd. Dit materiaal is een verbetering op siliconen wat normaal altijd gebruikt wordt voor telefoonhoesjes. De hoesjes zijn super flexibel en gemakkelijk om over je telefoon te krijgen. Maar ze zijn ook zeer sterk om jouw telefoon goed te beschermen.


Nieuwe telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6

Hierboven zie je twee hoesjes met ongeveer dezelfde print, maar dan in een andere kleur. Het zijn de Casetastic beschermhoesje iPhone 6 in de kleur blauw en de iPhone 6 beschermhoesje Casetastic in de kleur roze. Ik vind de printjes echt super mooi.


Nieuwe telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6

Onderaan een hoesje zie je ook openingen, zodat je nog wel gemakkelijk jouw telefoon kan opladen en oordopjes of een koptelefoon kunt gebruiken. Hierboven zie je ook hoe goed het hoesje om mijn telefoon sluit. Echt top!


Nieuwe telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6

Bovenstaande hoesjes vind ik gewoon echt zeer cute! Ook weer dezelfde printjes, maar dan in een andere kleur. Dit zijn de Casetastic iPhone 6 hoesje in de kleur roze en de Casetastic case iPhone 6 in de kleur wit.


Nieuwe telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6

Aan de zijkant van alle hoesjes zie je ook weer een opening voor het geluidknopje en drukknopjes voor de andere knopjes, zoals de uit- en aanknop aan de andere kant. Deze knopjes werken ook echt zeer goed!


Nieuwe telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6

En bovenstaand hoesje vind ik gewoon lekker stoer. Dit is de Casetastic hoesje iPhone 6 in zwart en wit.

Alle hoesjes zitten echt zeer goed om mijn telefoon heen en ik merk dat ze zeer stevig zijn. Ook minder stroef dan andere telefoonhoesjes die van siliconen zijn, dat vind ik dan ook wel weer echt fijn. Ik ben echt super blij met deze hoesjes! Deze hoesjes kosten allemaal 24,95 Euro.

Mocht je zelf ook nog op zoek zijn naar nieuwe hoesjes of andere accessoires voor jouw mobiele telefoon, neem dan eens een kijkje op hun website. Ze hebben vele mooie hoesjes voor vele mobiele telefoons.

Ken jij de de hoesjes van TelecomTelecom.nl al? En wat vind jij van bovenstaande telefoonhoesjes?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: