Mijn leven in foto’s #20 – Softopening The Public House Of Art, Nieuwe winterjas en statief!


Mijn leven in foto's #20

Vandaag laat ik jullie weer zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt, zoals de softopening van The Public House Of Art waar mijn fotografiewerken hangen. Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Mijn leven in foto's #20

Heerlijke eigengemaakte pizza uit de pan. Heerlijk!! En ik vind het er gewoon echt leuk uitzien zo met een opstaand randje 🙂 .


Mijn leven in foto's #20

Nog meer lekker eten! Namelijk noodles en gehaktballen met honing en zwarte bonensaus…yummie!!


Mijn leven in foto's #20

Mijn leven in foto's #20

Als jullie mij volgen op Snapchat dan konden jullie zien dat ik een nieuwe statief heb 🙂 . Super klein en lekker compact! Zeer licht en gemakkelijk om mee te nemen en daarnaast staat hij ook echt stevig. Ben er super blij mee! Mijn man heeft ook dezelfde 🙂 .


Mijn leven in foto's #20

Op vrijdagavond heb ik met een oud collegaatje afgesproken en zijn we gaan eten bij Vapiano, daar was ik nog nooit geweest namelijk en zij raadde mij dit echt aan. En wow, dit was echt heerlijk!!


Mijn leven in foto's #20

Mijn leven in foto's #20

Na het eten zijn we nog door de Markthal van Rotterdam gelopen. Het is daar echt super mooi!


Mijn leven in foto's #20

En toen….zag ik dat mijn fotografiewerken via Public House Of Art al in Keulen hingen op een beurs. Hoe gaaf is dat!!


Mijn leven in foto's #20 - The Public House Of Art

Mijn leven in foto's #20 - The Public House Of Art

Mijn leven in foto's #20 - The Public House Of Art

Mijn leven in foto's #20 - The Public House Of Art

Mijn leven in foto's #20 - The Public House Of Art

Mijn leven in foto's #20 - The Public House Of Art

Mijn leven in foto's #20 - The Public House Of Art

Afgelopen zaterdag was ook de softopening van The Public House Of Art. Zij hebben in totaal 18 foto’s van mij gekocht. Deze foto’s gaan zij exposeren in de winkel in Amsterdam maar ook over heel de wereld. Echt super gaaf toch! Wij hadden tijdens de softopening een soort van speeddates met de werknemers die mijn werken gaan verkopen. Zij kregen 10 minuten de tijd om vragen te stellen over mijn fotografiewerken. Het was echt super leuk! Op bovenstaande foto’s zie je ook dat een van mijn fotografiewerken echt ontzettend groot is, namelijk 125cm x 187.5cm hoe gaaf!! 😀


Mijn leven in foto's #20

Twee weken geleden ben ik met mijn vriendinnetje naar Utrecht geweest om nieuwe kleding en een nieuwe winterjas te gaan kopen. Ik ben echt blij met mijn nieuwe H&M winterjas 🙂 . Binnenkort komen er ook nog foto’s van mijn nieuwe kleding 🙂 .


Mijn leven in foto's #20

En van de week kwamen mijn nieuwe telefoonhoesjes voor mijn iPhone 6 binnen waar ik echt ontzettend blij mee ben 🙂 .

Dit waren mijn foto’s van afgelopen twee weken. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden 🙂 . Gister was mijn man jarig en dit hebben we lekker gevierd 🙂 . Vandaag komt er ook nog visite 🙂 .

Wat heb jij de afgelopen twee weken gedaan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: