Gewonnen bij Aspasiablog!!


Gewonnen bij Aspasiablog

Een tijdje geleden heb ik meegedaan met de winactie van Ilse haar blog en ik kreeg een super lief berichtje dat ik de winactie gewonnen had. Yeahhh 😀 . Super blij! Echt bedankt Ilse!! Vandaag laat ik jullie zien wat ik allemaal gewonnen heb 🙂 .

Het pakket kwam in een doos en was echt goed gevuld met super leuke spulletjes! Ik wou hier eerst nog een leuk filmpje van maken, maar door tijdgebrek en weinig licht de laatste tijd, is het er niet van gekomen.

Inhoud van pakket:
– Twee H&M Statement halskettingen, hier ben ik echt ontzettend blij mee! Ik had namelijk nog helemaal geen statement kettingen (shame on me!) en ik vind ze echt geweldig!!
– Ushuaïa Hammam douchegel, ik ben gek op Hamman producten en deze ruikt ook echt heerlijk!!
– H&M Cotton Flower handcrème, en ook deze ruikt heerlijk! Hier ben ik zeker benieuwd naar!
– Super romantisch theelichtglaasje met bloemetjes, echt zooo cute 😀 !
– Roman Atoomgeheimen van Marja Pruis, deze ga ik zeker nog lezen :).

Ik ben echt zo ontzettend blij met mijn gewonnen pakket. Van elk product komt natuurlijk nog een uitgebreid artikel/review over :D.

Ilse nogmaals bedankt!! 😀

Naar welk product zijn jullie benieuwd naar?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: