Moestuin update Oktober 2022 – Nieuwe paprika’s?

Moestuin update Oktober 2022 - Nieuwe paprika's?

Het is alweer halverwege oktober en dat betekent dat ik weer een nieuwe moestuin update heb voor jullie. In dit artikel laat ik in een filmpje en op foto’s zien hoe mijn moestuin er nu uitziet. Lees dus snel verder!

Filmpje Moestuin update oktober 2022

Moestuin update in foto’s

Moestuin update Oktober 2022 - Nieuwe paprika's?

Moestuin update Oktober 2022 - Nieuwe paprika's?

Moestuin update Oktober 2022 - Nieuwe paprika's?

Op het dakterras hebben wij een rekje staan waar je potjes op kwijt kunt. Hierop heb ik verschillende Makkelijke Moestuin Mini’s staan en een aantal potjes. Hierin staan de volgende plantjes:

 • Bieslook
 • Koriander
 • Tomaat
 • Rozemarijn

Moestuin update Oktober 2022 - Nieuwe paprika's?

Moestuin update Oktober 2022 - Nieuwe paprika's?

Moestuin update Oktober 2022 - Nieuwe paprika's?

Moestuin update Oktober 2022 - Nieuwe paprika's?

Moestuin update Oktober 2022 - Nieuwe paprika's?

Moestuin update Oktober 2022 - Nieuwe paprika's?

Ik heb al aardig wat appeltjes van onze appelboompje af kunnen halen. Er zit er nog één aan. We hebben ook nog meer potten staan op het kippenhok staan met onder andere pepers en paprika en aardbeien. Sommige planten zijn al klaar, zoals sommige pepers en paprika’s. Tot mijn verbazing kwamen er toch weer nieuwe paprika’s aan, haha super leuk! Ook weer nieuwe bloemetjes bij de pepers en ook bij mijn aardbeien. Hoe tof!

Moestuin update Oktober 2022 - Nieuwe paprika's?

In de metertuin heb ik nu een aantal vakken met het volgende:

 • Rode bietjes
 • Wintersla
 • Mini Kropsla
 • Boerenkool
 • Rucola
 • Wintererwt (in het filmpje laat ik zien hoe ik deze zaai)

Moestuin update Oktober 2022 - Nieuwe paprika's?

Moestuin update Oktober 2022 - Nieuwe paprika's?

Moestuin update Oktober 2022 - Nieuwe paprika's?

Moestuin update Oktober 2022 - Nieuwe paprika's?

Ook heb ik een aantal hangbakken met het volgende:

 • Bladpeterselie
 • Salie
 • Munt
 • Oregano
 • Tijm
 • Wortel
 • Moestuin update Oktober 2022 - Nieuwe paprika's?

  Ook mijn goudsbloem doet het goed. De kippen vinden die echt heerlijk, dus die krijgen af en toe een blaadje.

  Dit is de status van mijn moestuin op dit moment. Ik vind het erg leuk om te zien dat er weer nieuwe paprika’s en misschien nieuwe pepers en aardbeien aan komen. Volgende maand dus weer een filmpje over onze moestuin.

  Heb jij ook een moestuintje? Zo ja, wat heb jij allemaal in jouw moestuin staan? En zo nee, zou jij graag een moestuintje willen hebben?

  Xxx Miss Sentinelli

  Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

    Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
  Delen: