Woonaccessoires wishlist

Woonaccessoires wishlist

Elk seizoen wil ik eigenlijk wel nieuwe woonaccessoires hebben om ons huisje weer net iets mooier te maken. Vandaar heb ik een leuke woonaccessoires wishlist gemaakt.

Bij OTTO kwam ik een heleboel leuke woonaccessoires tegen. Je kan hier namelijk ontzettend mooie, maar ook praktische woonaccessoires krijgen. Bijvoorbeeld kussens, lampen, spiegels, kastjes, bijzettafels en meer! Ik heb een woonaccessoire wishlist gemaakt met leuke items die ik zeker wil hebben!

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik dol op uiltjes. Vorig jaar heb ik zelfs uiltjes helemaal zelf gemaakt en een tijdje geleden heb ik nieuwe uiltjes gekocht. Op mijn wishlist staan nog wel een aantal uiltjes, namelijk leuke windlichten en uiltjes met veertjes die ik ergens neer kan zetten.

Ook vind ik de huisjes van hout heel erg mooi om ergens neer te hangen. Hier wil ik dan een aantal leuke spulletjes in zetten, zoals de uiltjes en kaarsjes en andere leuke items. Deze huisjes kunnen bij ons in huis mooi boven de televisie hangen.

Elke dag zit ik aan onze eettafel om mijn make-up aan te brengen. Ik heb wel een handspiegel, maar dit werkt niet echt handig. Daarnaast heb ik ‘s ochtends niet veel licht als ik mijn make-up aanbreng, zo’n make-up spiegel is dan ook zeer handig! Deze staat echt hoog op mijn wishlist.

Een ander item dat ook erg hoog op mijn wishlist staat, is een sleutelkastje. Onze sleutels slingeren namelijk overal rond in huis, huissleutels, fietssleutels en meer! We willen graag zo’n sleutelkastje hebben, zodat we onze sleutels netjes op kunnen hangen en ook geen sleutels meer kwijt zijn.

Om ons huisje meer op te vrolijken, hebben we in ons huisje ook grote glazen flessen staat waar nepbloemen in zitten. Ik kwam deze fles ook tegen op de website en deze wil ik ook nog graag hebben voor op een andere plek in huis. Ik vind zulke flessen echt super mooi! Je kan hier leuke bloemen in doen of mooi versieren.

Ik hoop dat ik snel een aantal items van het lijstje af kan strepen en in ons huisje kan plaatsen. Vooral het sleutelkastje en de make-up spiegel wil ik echt ontzettend graag hebben.

Welke woonaccessoires zou jij nog graag in jouw huisje willen hebben?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: