Mijn favoriete Winterse drankje – Warme chocolademelk (Blooker)


Winterse drankje - Warme chocolademelk met slagroom

Heerlijk, het is weer bijna winter. De eerste sneeuwbuien zijn al gevallen en het begint goed koud te worden…brrr :). Bij de winter hoort natuurlijk ook winterse dranken :).

Mijn favoriete winter drankje? Warme chocolademelk met slagroom natuurlijk! Heerlijk vind ik het, en ik niet alleen. Samen met mijn vriend genieten we bijna elke avond van een heerlijke grote mok warme chocolademelk met slagroom. En met het liefst ook nog een stukje pure chocolade on the side… :). Maar welke chocolademelk vinden wij het beste?

We hebben verschillende merken van cacao uitgeprobeerd, maar de beste tot nu toe vinden wij “Blooker” en deze kan je kopen bij bijvoorbeeld Albert Heijn.


Klik hier om hem te bestellen bij de webwinkel van Albert Heijn

Deze is echt perfect, er zit 250 gram in en wij doen er op zich best lang mee. En hij is totaal niet duur. In de webwinkel koop je hem voor €1,89.

Perfecte chocolademelk: een grote mok zoals ik op op de eerste foto heb, half vol gevuld met volle melk. Deze opwarmen en daarna 1 grote theelepel met een grote kop cacaopoeder. Goed roeren, we gebruiken tegenwoordig hier zelfs een mixer voor, zodat er helemaal geen klonten meer overblijven. Daarna 6 theelepels suiker in en daar bovenop een grote hoeveelheid slagroom en dan Mmmm, yummm genieten maar!!

Wat is jouw favoriete winterse drankje?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: