Hettestpanel.nl – gratis producten testen


Dove purely pampering nourishing body oil

Al een tijdje ben ik lid van Hettestpanel.nl en het bevalt me echt zeer goed. Vandaag laat ik jullie ook iets meer weten over de website hettestpanel.nl en het concept. Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Je kan jezelf gratis aanmelden bij hettestpanel.nl om deel te nemen aan een onderzoek, testpanel of zelfs een winactie. En in ruil voor jouw mening mag je gratis een product testen of maak je kans op hele mooie prijzen.

Aan de hand van jouw ingevulde profiel en jouw interessegebieden en favoriete mediamerken krijg je informatie over acties die bij jou passen.

Elke week wordt er dan een nieuwsbrief verstuurd met alle lopende testpanels, onderzoeken en winacties. Maar je kan natuurlijk ook op de website zelf een kijkje nemen welke acties er allemaal op dit moment lopen.

Je mag helemaal zelf beslissen of je wel of niet mee wilt doen aan een testpanel, onderzoek of winactie. Als je mee wilt doen, dan kan het zijn dat je nog aanvullende informatie moet geven. Bijvoorbeeld “gebruik je dagelijks een dagcrème?”. Het kan trouwens ook van alles zijn, bijvoorbeeld een beauty product of eten en drinken die je kan testen etc.

Na een bepaalde periode krijg je een email of je bent geselecteerd of niet voor een testpanel. Het kan namelijk zijn dat je niet geselecteerd bent. Hettestpanel.nl is namelijk afhankelijk van het aantal producten dat beschikbaar wordt gesteld.

Maar ook als je niet bent geselecteerd, ontvang je vaak in je e-mail een interessante aanbieding om je te bedanken voor de deelname. Bijvoorbeeld 40% korting op een bepaald product of product naar keuze van een bepaald merk bij een drogisterij. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Als je wel bent geselecteerd, dan ontvang je het product zo snel mogelijk. Je kan dan het product voor een bepaalde periode testen. Na deze periode ontvang je weer een mail met een vragenlijst over het geteste product die je dan moet invullen. Wat zijn jouw ervarigen met dit product? Wat vind je ervan? Zou je het product jouw familie en vrienden aanraden? Etc.

Ook ik ben al eens geselecteerd om een product te testen. Ik kreeg een e-mail en de volgende dag lag het product al bij mij in huis. Het ging namelijk om de Dove purely pampering nourishing body oil waar ik trouwens echt super tevreden over ben :). Na een testperiode kreeg ik dus een vragenlijst gemaild die ik dan moest invullen. Het product is echt nog lang niet op, dus ik geniet er zeker nog vaak van, ook lang na de testperiode :).

De resultaten van alle geteste producten worden dan verzameld en kan je dan teruglezen op de website van hettestpanel.nl, maar ook soms op andere websites en in tijdschriften. Hoe leuk toch?

Het is alleen mogelijk om deel te emen aan de testpanels als je een Nederlands adres hebt. Heb je een buitenlands adres, dan kan je wel meedoen aan de onderzoeken die ze hebben lopen.

En het leuke van hettestpanel.nl is ook nog dat je via hun kan sparen bij VoordeelSparen.nl voor nog meer hoge kortingen en aanbiedingen.

Ik ben echt tevreden over Hettestpanel.nl. Het is leuk, je krijgt gratis dingen om te testen en leuke kortingen en aanbiedingen en je maakt kans om dingen te winnen!

Ken jij hettestpanel.nl al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: