Echt maatwerk met een fotolijst op maat

Echt maatwerk met een fotolijst op maat

Een mooie foto komt het beste tot zijn recht met een fotolijst eromheen. Ook in ons huis hebben wij verschillende foto’s hangen die we zelf hebben gemaakt of van ons gezin. Er zijn natuurlijk tal van kant en klare fotolijsten te vinden, zowel online als in de winkel. Deze wissellijsten hebben de standaard maten, waardoor ze niet altijd passend zijn voor jouw perfecte foto. De oplossing in dat soort gevallen zijn fotolijsten op maat. Met een fotolijst op maat weet je zeker dat jouw foto op z’n best zal schitteren aan de muur.

Persoonlijke herinneringen in huis

Foto’s in huis zijn simpelweg onmisbaar. Met foto’s van leuke herinneringen geef je je huis in een handomdraai meer persoonlijkheid en gezelligheid. Iedere keer dat je de foto’s ziet denk je weer terug aan dat dierbare moment met vrienden, familie of andere dierbaren. Wij hebben zelf een aantal foto’s van ons gezin in huis hangen en de foto’s die we hebben gemaakt van bijvoorbeeld verlaten panden of van de natuur. Bovenstaande foto heeft mijn man een aantal jaar geleden gemaakt en deze hangt nu boven onze bank.

Bij een foto aan de muur hoort zonder twijfel een mooie fotolijst. Met een fotolijstje maak je iedere foto helemaal af en laat je de foto nog beter tot zijn recht komen. En niet alleen dat – fotolijstjes zijn een deel van je hele interieur. Ga daarom voor een model dat past bij jouw inrichting en bij jouw stijl. Maak de keuze voor een rustieke uitstraling met een houten fotolijst op maat, of kies voor een strak zwart of wit model. Een kleurrijk fotolijstje geeft je interieur een speels accent.

Fotolijst op maat

Fotolijstjes zijn de perfecte accessoires voor ieder huis. Fotolijsten zijn in tal van soorten en maten verkrijgbaar. Vaak wordt gebruik gemaakt van wissellijsten met standaardmaten, waarmee je in een handomdraai de foto in de fotolijst kunt wisselen. Toch is dat niet altijd de juiste optie, want sommige foto’s hebben afwijkende maten. Of ze zijn gewoon zo bijzonder dat ze een bijzondere lijst verdienen. In dat soort gevallen is een fotolijst op maat de juiste keuze. Ga bijvoorbeeld voor een mooie houten fotolijst op maat, en kies een bijpassende passe-partout voor een prachtig resultaat. Met een fotolijst op maat heb je altijd een fotolijst die tot op de millimeter nauwkeurig past bij jouw foto. Geef je interieur de finishing touch met een mooie fotolijst op maat, en geniet van de dierbare momentopnamen aan jouw muur.

Heb jij ook foto’s in huis hangen en zo ja wat voor foto’s zijn dit vooral? Is het bijvoorbeeld kunst of zijn het foto’s van jou en/of familie/vrienden?

Sponsoring. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: