Mijn leven in foto’s #121 – Animal Crossing, Thuis genieten in de zon op ons dakterras, wandelen en fietsen waar niemand is

Mijn leven in foto’s #121 - Thuis genieten in de zon op ons dakterras, wandelen en fietsen waar niemand is

Fijn paasweekend iedereen! Wat een heerlijk weertje is het de afgelopen tijd he! Ik kan daar echt van genieten! De afgelopen tijd hebben we dan ook veel op ons dakterras gezeten, heerlijk in de zon. In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #121 - Tunesische shakshuka met gehaktballetjes

We hebben heerlijke Tunesische shakshuka met gehaktballetjes gegeten. Dit is van een recept van AH Allerhande, echt heerlijk! Zeker een aanrader!

Mijn leven in foto’s #121 - Trein

Mijn leven in foto’s #121 - Trein

Mijn leven in foto’s #121 - Trein

Voordat bekend werd gemaakt dat de scholen dicht bleven, hadden we al besloten om Thomas thuis te laten van de Peuterspeelzaal. Mijn man zag via Marktplaats een groot trein pakket, samen met items van Thomas de trein. Thomas heeft al veel trein spullen, maar nu extra veel. Hij was en is nog steeds zeer enthousiast hierover, hij vindt het echt geweldig! Hij kan zich dus zeer goed vermaken nu hij veel thuis is.

Mijn leven in foto’s #121 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #121 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #121 - Wandelen

Een aantal weken geleden ging het via social media rond dat het zo ontzettend druk was bij bepaalde natuurgebieden, echt niet normaal. We moeten afstand houden van elkaar en ik kon gewoon niet geloven wat ik zag, echt bizar. Wij zelf besloten om naar de Waal te gaan. Als daar iemand zou zijn, dan zouden we gelijk weer naar huis gaan. Maar er was niemand te bekennen, zo konden we een klein stukje hier wandelen. Toch heerlijk kunnen genieten!

Mijn leven in foto’s #121 - The Sims Freeplay

Er was ook weer een nieuwe Update van De Sims Freeplay, super leuk!

Mijn leven in foto’s #121 - Fietsen

Mijn leven in foto’s #121 - Fietsen

Ook even een rondje gefietst.

Mijn leven in foto’s #121 - Knutselen

Omdat Thomas ook niet naar zijn opa’s en oma’s kan gaan, heeft hij twee kunstwerkjes voor hun gemaakt. Super lief!

Mijn leven in foto’s #121 - Dakterras

Mijn leven in foto’s #121 - Dakterras

Heerlijk genieten van de zon op ons dakterras! Linkie geniet ook mee haha.

Mijn leven in foto’s #121 - Animal Crossing

Jaaaa, ik ben echt helemaal verslaafd aan Animal Crossing, speel jij het al?

Mijn leven in foto’s #121 - Bakker Bart

Wat lekkere dingen besteld bij de Bakker Bart, zij bezorgen tegenwoordig ook.

Mijn leven in foto’s #121 - Fietsen

Mijn leven in foto’s #121 - Fietsen

Ook hebben we een stukje gefietst, lekker vroeg in de morgen zodat je bijna niemand tegen komt.

Mijn leven in foto’s #121 - Schooltje

Mijn leven in foto’s #121 - Schooltje

Mijn leven in foto’s #121 - Schooltje

Mijn leven in foto’s #121 - Schooltje

Van de Peuterspeelzaal ontving Thomas ook een tasje met een werkboekje en allerlei leuke spulletjes, echt super lief! Hij wilde ook gelijk gaan knutselen 🙂 .

Mijn leven in foto’s #121 - Dakterras

Mijn leven in foto’s #121 - Dakterras

Werken op ons dakterras, zodat Thomas lekker kan spelen en we beide ook lekker kunnen genieten van de zon. Ondanks het Coronavirus heb ik het behoorlijk druk met mijn blog, maar ook met mijn werk als Virtual Assistant. Van de week schreef ik een artikel over mijn maandelijkse inkomsten. Hoe gaat het met jouw werk in deze tijd?

Mijn leven in foto’s #121 - Thuis genieten in de zon op ons dakterras, wandelen en fietsen waar niemand is

Mijn leven in foto’s #121 - Lammetjes

Mijn leven in foto’s #121 - Lammetjes

Mijn leven in foto’s #121 - Lammetjes

Mijn leven in foto’s #121 - Dakterras

Vanochtend zijn we ook vroeg opgestaan en hebben we een rondje gefietst. We zijn langs bloesem gefietst en daar was niemand te bekennen. Ook zijn we even bij de lammetjes geweest. Verder gaan we dit weekend heerlijk genieten van de zon op ons dakterras en Thoams gaat lekker knutselen en paaseitjes zoeken.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? En vieren jullie ook Pasen dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: