iPad hoes met eigengemaakte foto via GoCustomized


GoCustomized - iPad hoes
Afgelopen week kreeg ik een mooi smartcover hoesje met mijn eigengemaakte foto erop voor mijn iPad binnen. Ik mocht namelijk van GoCustomized.nl een hoesje uitkiezen en gaan testen. Omdat ik voor mijn iPhone al hoesjes had, heb ik gekozen voor een iPad hoesje.

Wil je weten wat GoCustomized.nl is en wat ik van het hoesje vind? Kijk dan snel verder!

GoCustomized.nl is een webshop waar je jouw iPhone kan voorzien van een zelf ontworpen, persoonlijke achterkant, dit wordt ook wel een BackCover genoemd. Je kan ook bij deze leuke webshop een telefoonhoesje ontwerpen voor jouw mobiele telefoon. Alle ontwerpen kan je zelf maken met bijvoorbeeld een foto, logo of een kleur.

Je kan ook een iPad hoes ontwerpen naar jouw eigen wensen. Heb je een iPhone, dan kan je ook een iPhone hoesje ontwerpen.

Ik mocht dus van GoCustomized.nl een leuk hoesje voormijn iPad ontwerpen naar mijn eigen wensen. Eerst heb ik nagedacht over welke foto ik wilde kiezen voor de smartcover. Toen kwam ik op het idee om een van mijn eigengemaakte foto’s van verlaten panden te gebruiken, namelijk Atelier Decor.

Woopz, it was too heavy!

Woopz, it was too heavy!

Ik vond dit zeker wel een zeer geschikte foto, er zit namelijk veel detail in en veel kleur. Zo kon ik de kwaliteit van de foto op het hoesje ook goed testen.

Op de website kan je aangeven welke hoes je wilt en kan je jouw foto uploaden. Je kan dan de foto verkleinen, vergrootten, verplaatsen, dus zo maken naar jouw eigen wensen. Ook kan je dan een leuke tekst toevoegen en deze plaatsen op de plek waar jij het wilt hebben.


smartcoverzondertekst
smartcover

Het uiteindelijke ontwerp is zoals hieronder geworden:


GoCustomized.nl- smartcover met eigen ontwerp
Zoals je ziet heb ik een kleine tekst op de SmartCover gezet, namelijk:

Atelier Decor made by Miss Sentinelli

Het ontwerpen van de SmartCover en het bestellen hiervan gaat echt super gemakkelijk en snel via de webshop. Een aantal dagen later had ik de SmartCover al in huis.

Hieronder zie je de SmartCover:


GoCustomized - iPad hoes
iPad hoes

De SmartCover wordt door middel van een magneetje vastgeklikt aan de iPad. Je kan hem hierdoor er ook weer gemakkelijk afhalen :). Je kan de SmartCover ook opvouwen, zodat de iPad wat omhoog en schuin staat. Dit vind ik wel prettig!


iPad hoes
iPad hoes

De SmartCover beschermt mijn iPad zeer goed, er komen door dit mooie hoesje geen krassen op mijn iPad en ik kan altijd naar mijn eigengemaakte foto kijken en herinneringen ophalen :). Ik ben er echt blij mee!

Ken jij GoCustomized.nl al?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: