Leef iBridge: Mobile Storage Drive voor iOS-apparaten


Leef iBridge: Mobile Storage Drive voor iOS-apparaten

Niets is zo vervelend als een iPhone of iPad dat zegt dat je niet genoeg ruimte hebt op je telefoon. Dat je geen foto’s en video’s meer kan maken en opslaan of nieuwe apps kan installeren. Maar tegenwoordig is er hier een handige apparaatje voor, namelijk de Leef iBridge, een Mobile Storage Drive voor iOS-apparaten. Via Mobile Fun mocht ik de Leef iBridge gaan testen, hoe tof is dat! Ook ontving ik de powercard om mijn iPhone en iPad mee op te laden, echt handig! Vandaag vertel ik iets meer over Mobile Fun en over de Leef iBridge en de powercard.

Mobile Fun is een webshop dat opgericht is in het Verenigd Koninkrijk. Zij zijn daar de marktleider in de online verkoop van mobiele accessoires, maar ook voor Nederlandse klanten is er een webshop opgezet. Het assortiment is zeer uitgebreid, je kan hier terecht voor allerlei accessoires, zoals bijvoorbeeld iphone 6 accessoires, zoals de leef en de powercard. Maar je kan hier ook terecht voor hele mooie en handige iphone 6 hoesjes. Wat helemaal fijn is, dat als je voor 18.00 besteld, de producten nog dezelfde dag verzonden worden!


Leef iBridge: Mobile Storage Drive voor iOS-apparaten

Ik heb dus de Leef iBridge uitgekozen om te testen, ik wilde al zo lang zo’n Mobile Storage Drive hebben. De versie die ik heb gekozen is 16GB, maar ze hebben ook de 32GB versie. Ik vind hem echt stoer en cool eruit zien!

Je kan met de Leef iBridge zeer gemakkelijk bestanden over brengen tussen al jouw iOS-apparaten. Maar je kan ook backups maken of gewoon ruimte besparen op jouw mobiele apparaat en op de Leef iBridge veel items opslaan, zodat ze niet op jouw iPhone of iPad staan. Je kan bijvoorbeeld foto’s, video’s, muziek of juist persoonlijke gegevens opslaan. Je kan de Leef iBridge gebruiken op iPhones, iPads en iMacs, hoe gaaf!


Leef iBridge: Mobile Storage Drive voor iOS-apparaten

Zoals je hierboven ziet, is er een Lightning-aansluiting die je dus kan gebruiken voor jouw iPhone en iPad en een USB gedeelte, die je weer kan gebruiken voor bijvoorbeeld jouw iMac.


Leef iBridge: Mobile Storage Drive voor iOS-apparaten

Op bovenstaande foto zie je dat ik de Leef iBridge op mijn telefoon heb aangesloten. Je moet alleen dan nog een appje downloaden, de Leef iBridge, deze is geheel gratis. In de app kan je dan allerlei opties uitvoeren, dus bijvoorbeeld bestanden overdragen of gewoon de iBridge camera gebruiken.


Leef iBridge: Mobile Storage Drive voor iOS-apparaten

Als je bestanden over wilt dragen, dan zie je dat je verschillende bestanden kan overdragen, zoals video’s en foto’s. Je kan er dan voor kiezen om bestanden van jouw iPhone naar de Leef iBridge te sturen of juist van de Leef iBridge af te halen en weer op jouw iPhone te zetten. Echt super handig!


Leef iBridge: Mobile Storage Drive voor iOS-apparaten

De Leef iBridge zit zeer gemakkelijk in de iPhone en zo ziet het er dan aan de achterkant eruit. Het is zeer stevig en zo gemakkelijk! Ik vind het er gewoon stoer uitzien haha.


Leef iBridge: Mobile Storage Drive voor iOS-apparaten

Hierboven zie je een foto van onze bruiloft die ik nu op de Leef iBridge heb staan 🙂 . Ik ben echt zo ontzettend blij mee met dit apparaatje. Ik kan nu veel meer foto’s en video’s kwijt en bespaar dus zo ruimte op mijn iPhone en iPad.

De Leef iBridge 16GB kan je kopen voor 55,49 Euro!


Leef iBridge: Mobile Storage Drive voor iOS-apparaten

Van Mobile Fun kreeg ik ook nog een ultra slanke powercard van 1500mAh. Ik vind deze echt cool eruit zien. Lekker dun en mooi van formaat. Hij past in je hand, is eigenlijk net zo groot als een creditcard. Hoe leuk! Omdat hij 1500mAh is, kan ik mijn iPhone net 1 keer mee opladen. Dit is echt een powercard voor nood. Er zit ook een handig kabeltje bij, zoals je op de allereerste foto ziet. Hier kan je dan de powercard mee opladen via bijvoorbeeld een computer of laptop. Helaas hebben ze bij Mobile Fun deze niet meer beschikbaar, maar ik ben er zelf wel echt ontzettend blij mee!

Ben jij nou ook nog op zoek naar nieuwe telefoon accessoires of hoesjes, neem dan zeker eens een kijkje op MobileFun.nl.

Gebruik jij ook extra opslag voor jouw telefoon of tablet?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: