Opgemaakt Februari met o.a. NIVEA, Miss Sporty en Revlon


Opgemaakt Februari met o.a. NIVEA, Miss Sporty en Revlon

Het is alweer maart, wat gaan de tijd toch zeer snel voorbij. Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. In februari heb ik weer een aantal items opgemaakt waaronder NIVEA, Miss Sporty en Revlon. Vandaag laat ik mijn opgemaakte producten aan jullie zien 🙂 .

Mijn opgemaakte producten heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

– AH Basic shaving foam
In december maakte ik mijn eigen sneeuw voor mijn wintercreatie. Ik haalde toen twee AH Basic shaving foams. Ik hoefde eigenlijk maar weinig van de foam te gebruiken voor mijn sneeuw dus ik had echt veel over. Ik besloot dat ik deze maar gewoon voor mezelf ging gebruiken. Het is best een fijne shaving foam, ruikt prima en het scheren gaat zeer gemakkelijk! Ik heb er nog één over, dus die maak ik eerst op voordat ik weer een andere scheerschuim ga kopen.

– Miss Sporty Fabulous Lash mascara
Een simpele mascara die niet veel doet voor mijn wimpers, geen volume en krul. Het maakte mijn wimpers wel een beetje zwart, maar dat was het dan ook. Hij was ook snel uitgedroogd, was niet echt de moeite waard ook om hierover een review te schrijven. Deze ga ik dan ook zeker niet meer kopen.

– Revlon Colorstay foundation 110 Ivory dry skin
Dit is echt een zeer fijne foundation, precies de juiste kleur voor mij en blijft lang goed zitten. Wel merkte ik dat mijn huid iets minder droog aan het worden is en juist meer vetter, dus heb ik nu de oil skin versie gekocht. Ik laat jullie volgende week een review over deze foundation zien.

NIVEA CELLular Radiance dagcreme
Ik ben echt dol op deze dagcreme! De creme voelt echt heerlijk aan op mijn huid. Het maakt mijn huid zacht en soepel, maar ook is mijn huid steviger en ook egaler. Deze creme wil ik zeker vaker gaan kopen. Momenteel heb ik nog een dagcreme van Zoiy. die ik eerst nog op wil maken voordat ik een nieuwe dagcreme ga kopen.

– Catrice re-touch light-reflecting concealer ivor
Deze gebruik ik al een tijdje voor onder mijn ogen. Het is voor mij de goede kleur en het blauwe onder mijn ogen zijn hierdoor goed bedekt. Ik ben er zeer tevreden over. Deze heb ik ook weer opnieuw gekocht en ga ik zeker vaker kopen

– AH Basic Cotton wattenschijfjes
Wel fijne wattenschijfjes, halen make-up en vuiltjes gemakkelijk van mijn gezicht af en pluist op zich niet zo snel.

Dit waren alweer de producten die ik heb opgemaakt. Er zijn een aantal producten die ik opnieuw zou kopen en een aantal totaal niet. Ik ben bezig om veel producten eerst op te maken voordat ik weer nieuwe items ga kopen, dus deze maand zullen er ook weer veel producten opgaan.

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: