Hoe combineer ik mijn skinny jeans


Hoe combineer ik mijn skinny jeans

Ik ben echt een jeans meisje, ik heb eigenlijk altijd al jeans gedragen. Ook heb ik verschillende jeans gehad, zoals bijvoorbeeld bootcut, flares, straight jeans, maar toch blijven skinny jeans mijn favoriet en ik heb eigenlijk nu alleen nog maar skinny jeans. Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn skinny jeans combineer met mijn overige kleding, schoenen en accessoires.

Het liefst draag ik low waist skinny jeans. Deze zitten namelijk echt perfect voor mij, door mijn PDS kan ik soms nog wel eens een behoorlijke opgeblazen buik krijgen en daardoor kan een normale broek erg pijnlijk zijn.

Ik heb jeans in verschillende kleuren, zoals zwart, blauw , donkerblauw, lichtblauw. Ook jeans met rafels, gaten en met lichte plekken erin.

Mijn zwarte jeans draag ik graag met een leuke shirtje erboven, zoals je kan zien op de eerste foto. Ik combineer de jeans dan met mijn zwarte enkellaarsjes, dit geeft dan een mooi chique uiterlijk. Ik draag dan ook graag mijn Guess horloge erbij en mijn zwarte By LouLou tas.


H&M Truien

Mijn zwarte jeans combineer ik ook graag met mooie roze dikke truien, zoals hierboven. Dit geeft dan een iets meer casual gevoel. Ik draag dan mijn roze Jet Set horloge en een roze armband. Daarnaast draag ik wel hieronder mijn zwarte enkellaarsjes.


H&M Jeans

H&M Jeans

H&M Jeans

Dan heb ik ook nog verschillende jeans die ik draag met een mooi truitje erboven, een bruine riem en mijn All Star schoenen eronder. Lekker casual, maar ook weer fashionable!


Tops & Blazers van Twinkeltje

Dan heb ik ook nog skinny jeans met rafels en gaten erin. Deze jeans combineer ik graag met een topje en een blazer erboven. Stoer, maar toch ook weer chique. Onder deze jeans draag ik ook weer graag mijn All Star schoenen.


Nieuwe H&M Kleding

Heerlijke dikke truien vind ik ook erg fijn om te dragen, maar ze passen ook zeer goed bij mijn skinny jeans en mijn Ted&Muffy laarzen 🙂 .


Nieuwe H&M Kleding

Ook draag ik deze jeans met een top erboven en een lange vest. Ook dan draag ik mijn Ted&Muffy laarzen eronder om het helemaal af te maken!

Dit is hoe ik mijn skinny jeans combineer met mijn overige kleding. Ik ben echt dol op mijn skinny jeans en kan echt niet meer zonder!

Hoe combineer ik mijn skinny jeans

Wat voor jeans draag jij graag en hoe combineer jij het met jouw overige kleding?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: