The Louvre at Night


The Louvre at Night

Wow, het is alweer een maand geleden dat we in Parijs waren. Wat een geweldige dag was dat zeg! Ik zou zo graag nog eens terug willen. Ik heb nog veel foto’s die ik moet bewerken, jullie konden al de prachtige Opéra Garnier en de super gave Eiffeltoren zien. Vandaag deel ik graag met jullie twee foto’s van het Louvre.

Het Louvre we in de avond gefotografeerd, je hebt dan namelijk heel mooi licht en het is minder druk. Al waren er hier en daar nog wel mensen, dus veel foto’s kon je er niet van maken zonder dat er mensen op stonden. De eerste foto is een panorama en vind ik echt zeer mooi.


The Louvre at Night

De tweede foto van het Louvre vind ik ook echt heel erg mooi. Wel vind ik het jammer dat niet overal nog water lag, maar een heel klein beetje. Ik heb toch nog de reflectie van het Louvre kunnen pakken in het kleine beetje water hehe.

Mocht je ooit eens in Parijs zijn, dan is het Louvre zeker een plek die je eens bezocht moet hebben. Het is een bijzonder en zeer mooi gebouw om te zien.

Welke stad zou jij wel eens in de avond willen fotograferen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: