Win! Twee fantastische rhino-reizen via Beauty Kitchen


Win! Twee fantastische rhino-reizen via Beauty Kitchen

22 september is door dierenwelzijnsorganisatie Annamaticus uitgeroepen tot World Rhino Day. Die dag staat het welzijn van de neushoorn wereldwijd in de belangstelling. Beauty Kitchen blaast de bijzondere World Rhino Day meer leven in door twee geweldige, onvergetelijke reizen weg te geven! In dit artikel geef ik jullie meer informatie over Beauty Kitchen, Ziwa Rhino Sanctuary en wat je moet doen om kans te maken op de twee geweldige rhino-reizen.

Beauty Kitchen

100% maakt het verschil: 100% natuurlijk, 100% effectief, 100% betaalbaar én 100% ethisch. Dit gedachtegoed laat Beauty Kitchen niet alleen tot uiting komen in haar producten, verpakkingen en keuze van ingrediënten, maar ook in de zorg voor onze aarde. Oprichtster Jo-Anne heeft in het bijzonder een grote liefde voor dieren, die naadloos aansluit bij de filosofie van Beauty Kitchen. Om die reden zet het natuurlijke beautymerk zich dan ook met veel passie in voor het Ziwa Rhino Fund in Uganda, met als doel de neushoorn een beter toekomstperspectief te geven.

Beauty Kitchen is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen/Essenza) in Nederland en België. Voor informatie, vestigingen en de webshop: www.hollandandbarrett.nl.


Win! Twee fantastische rhino-reizen via Beauty Kitchen

Ziwa Rhino Sanctuary

In 1997 is het Ziwa Rhino Sanctuary opgezet met als doel het uitsterven van de neushoorn in Uganda tegen te gaan. Ziwa begon met vier geschonken neushoorns maar inmiddels is de ‘rhino populatie’ uitgegroeid tot vijftien neushoorns; de enige wilde neushoorns die in Uganda leven. In het reservaat staat alles in het teken van een beter leven voor de neushoorns: de dieren worden 24 uur bewaakt en beschermd tegen stropers. Beauty Kitchen is een lange termijn commitment met het Ziwa Rhino Sanctuary aangegaan en doneert jaarlijks minimaal 10% van haar netto winst.

De winactie: ‘Name the rhino competition’. Wat moet je doen om kans te maken op die twee geweldige rhino-reizen?

Hoe lief?! Afgelopen 11 juni is een babyneushoorntje geboren! Het kalfje kwam om 06:00 uur lokale tijd ter wereld. Moeder en kalfje maken het goed. De baby rhino zal echter nog een naam moeten krijgen en hiervoor roept Beauty Kitchen op Facebook de actie ‘name the rhino competition’ uit.

Deelnemers kunnen meedoen door te stemmen op één van de namen voor de neushoorn waarmee zij kans maken op een vijfdaagse trip naar Uganda mét bezoek aan het Ziwa Rhino Sanctuary. Klik hier om mee te doen! Je kan nog tot 22 september mee doen en de winnaar wordt dan ook op 22 september bekend gemaakt via Beauty Kitchen.

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: