Programma’s en een serie die we momenteel volgen met o.a. Expeditie Robinson


Programma's en een serie die we momenteel volgen met o.a. Expeditie Robinson - Fear The Walking Dead
Bron: AMC.com

De zomer is weer bijna voorbij en dat betekent dat er ook weer nieuwe seizoenen van programma’s en series op tv komen. Vandaag laat ik jullie graag zien welke 2 programma’s en een serie we momenteel volgen waaronder Expeditie Robinson.

Fear The Walking Dead
De tweede helft van het tweede seizoen van The Fear The Walking Dead is inmiddels alweer aan de gang. Inmiddels wordt deze serie via AMC Benelux uitgezonden en ik vind het wel een leuke serie. Het is eigenlijk best totaal anders dan The Walking Dead, andere omgeving, andere families, andere verhaallijnen. Maar over het algemeen komt het op hetzelfde neer, overleven! Ik blijf deze serie volgen, omdat ik wil weten hoe het verder gaat en of ze ooit eens een oplossing vinden.

Fear the Walking Dead komt elke maandag om 22:00 uur op AMC.

Hollands Next Top Model
Dit is één van de programma’s die mijn man en ik elk jaar weer opnieuw kijken. En dit jaar is het voor ons wel iets leuker, want er zit een Leerdams meisje in, Noor. We kennen haar persoonlijk niet, maar het is natuurlijk wel altijd leuk om een stadsgenootje in zo’n programma te zien. Ik volg alle meiden ook via Instagram, super leuk! Ik ben ook benieuwd wie er dit jaar gaat winnen, ik heb al een idee van een aantal meiden die wel zouden kunnen winnen (waaronder Noor 😉 ). Kijk jij dit ook? Heb jij al een favoriet? Wie gaat er winnen volgens jou?

Hollands Next Top Model komt elke dinsdag om half 9 op RTL 5.

Expeditie Robinson
Ondanks dat ik denk dat het soms toch een beetje fake is met de bekende Nederlanders, blijf ik het toch wel kijken. Dit jaar zitten er een aantal mensen in waar ik zeer benieuwd naar ben hoe ze het doen. Zoals Anna Nooshin en Bartho Braat.

Expeditie Robinson komt elke donderdag om half 9 op RTL 5.

Ik volg wel wat meer programma’s zoals Bonje met de buren en DINO. Maar bovenstaande zijn toch wel mijn favorieten op het moment.

Welke series en programma’s volg jij op dit moment?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: