Verlaten oude huisjes


Verlaten oude huisjes - Riding a bike on the cabinet

Een van de verlaten locaties die ik graag fotografeer, zijn verlaten oude huisjes, villa’s of chateaus. Het liefst zo oud mogelijk. Te moderne huizen en gebouwen heb ik niet zoveel mee.
Van mij mogen de huisjes zo oud zijn, dat je bijvoorbeeld spullen uit de jaren 50 of 60 tegen komt. Het is best bizar, maar tegelijkertijd ook prachtig om deze oude spullen te kunnen bewonderen en te kunnen fotograferen.

Een tijdje geleden hebben we weer een paar huisjes bezocht en bij deze laat ik jullie een aantal foto’s zien. Kijk snel verder!

Bovenstaande foto en onderstaande foto zijn van een oud verlaten huisje. Twee bijzondere foto’s. De eerste is een oude fiets op de kast. Dat is al een raar iets natuurlijk, maar wat ik ook zo apart vind, zijn die kleine schoentjes die ernaast liggen…

En deze foto is van een hele oude kachel, ik denk een soort van houtskool kachel of een allesbrander…geen idee. In ieder geval erg oud. Zoiets kende ik eigenlijk niet eens. Toch mooi om zoiets in het echt te zien…


Let's get warm at our old skool heater

Onderstaande foto’s zijn ook van een zeer oud huisje, of nou ja een soort van boerderijtje. We zagen zelfs oude zadels voor paarden op de zolder liggen. De eerste foto is een oude kachel en twee stoelen. Deze stonden in de woonkamer. Krijgen jullie het al met al die kachels? 🙂


Are you getting warm already?

Toen we op de zolder kwamen, zagen we kleine aparte kamertjes. Hmm ik weet eigenlijk niet of we het wel kamertjes kunnen noemen, heel vaag in elkaar gezet en klein… Je moest ook echt opletten waar je liep, want er zaten grote gaten in het plafond…bizar!
Maar wat nog bizarder was, zie je op onderstaande foto. Freaky!


If these shoes fit, you can call me Forrest Gump!

De persoon (of personen) die hier gewoon heeft (of hebben), waren volgens mij erg gek op vogels. In huis hadden ze ook twee hele oude vogelkooien staan. Eentje hiervan stond ook op zolder en kan je hieronder zien. Prachtig licht hadden we hier in dit “kamertje”.


Birdy birdy birdy

Een aantal andere foto’s van dit huisje heb ik hieronder neergezet:


Make yourself at home

Pot

Ik vind het altijd bijzonder om in zulke verlaten oude huisjes rond te lopen en te fotograferen. Het is oud, heeft geschiedenis en vertelt een verhaal. Hoe hebben de mensen geleefd, wat is hier gebeurd, waarom is het verlaten. Iets wat ik altijd graag wil weten en daarom fotografeer ik graag verlaten plekken…

Ik hoop dat jullie weer hebben genoten van mijn foto’s :).

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: