Mijn leven in foto’s #73 – Botanische Tuinen Utrecht, Miss Sentinelli’s Adventskalender en lunchafspraak

Botanische Tuinen Utrecht

Het is weer heerlijk weekend! Vandaag heb ik een super leuke afspraak gehad waar ik vandaag meer over vertel. Daarnaast laat ik nog meer zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken, we zijn bijvoorbeeld naar de Botanische Tuinen Utrecht geweest en gisteren is de Miss Sentinelli’s Adventskalender ingegaan. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto's #73 - autostoel

Thomas is zo hard aan het groeien dat hij echt niet meer in de maxi cosi kan, dus kochten we een super stoere autostoel voor hem. En hij vind het echt te gek! Hij kan natuurlijk nu nog meer zien als we aan het autorijden zijn.

Mijn leven in foto's #73 - rollade

Van mijn ouders kregen we heerlijke rollade. Die had ik klaargemaakt en och, wat was die lekker!

Mijn leven in foto's #73 - Essence Adventskalender

De Essence Adventskalender was al helemaal uitverkocht toen ik hem wilde kopen, maar lieve S. had er eentje over dus kon ik deze van haar overnemen. Super bedankt, zo blij mee!

Mijn leven in foto's #73 - Botanische Tuinen

Met kleine Uk zijn we naar de Botanische Tuinen Utrecht geweest. Wat is het daar toch mooi zeg! We gaan zeker eens terug als het allemaal in de bloei staat.

Mijn leven in foto's #73 - De Sims Freeplay

Van De Sims Freeplay kwam weer een nieuwe evenement beschikbaar. Super tof!

Mijn leven in foto's #73 - Rituals Adventskalender

Mijn leven in foto's #73 - Essence Adventskalender

Mijn leven in foto's #73 - Essence Adventskalender

Yeahhh, we mogen de eerste vakjes van de adventskalenders openmaken. Ik heb zelf twee adventskalenders, namelijk de Rituals Exclusive Ritual of Advent Calendar en de Essence Adventskalender. Wil je weten wat er allemaal achter de vakjes zitten de komende tijd? Hou dan mijn Instagram account in de gaten. Elke dag deel ik namelijk wat er achter het vakje van de dag zat.

Miss Sentinelli's Adventskalender - Elke dag een nieuwe FREEBIE

Gisteren is de Miss Sentinelli’s Adventskalender ingegaan. Super tof! Veel mensen hebben zich hier voor ingeschreven, echt te gek om te zien! Elke dag zal er namelijk in de avond tussen 20:00 en 23:00 uur een nieuwe Freebie online komen op de download pagina die alleen beschikbaar zijn voor nieuwsbrief inschrijvers. Dit kunnen handige werkboeken zijn, checklists en meer met onderwerpen als geldtips, planning tips, blogtips en meer!

Mijn leven in foto's #73 - DoorMariska lunch afspraak

Vandaag had ik een super leuk en gezellig zakelijke lunchafspraak met Mariska bij Hotel Hoorn. We volgen elkaar echt al super lang en het was echt tof om elkaar eens dan in het echt te zien. We hebben een super tof en origineel idee waar we de komende tijd aan gaan werken. Hier komt natuurlijk binnenkort nog meer informatie over!

Dit is wat ik de afgelopen twee weken heb meegemaakt. Morgen is het een heerlijk rustig dagje. Heerlijk genieten van mijn gezin, we gaan nog lekker uit eten met onze vriendenclub en ik ga nog lekker knutselen in mijn Bullet Journal.

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat stond/staat er bij jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: