Mijn leven in foto’s #69 – Fotografie cursus voor bloggers gestart, Nationaal Militair Museum en fotograferen in Gouda

Gouda in de avond

Het is weekend! Vandaag zijn we naar het Nationaal Militair Museum geweest, dat was echt super tof! Vandaag laat ik jullie nog meer zien wat ik de afgelopen twee weken nog meer heb gedaan en heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto's #60 - Vakantie, Ouwehands Dierenpark een prachtige boeket van FrederiquesChoice

Oee het was voor mij op 1 oktober best een spannende dag, de fotografie cursus voor bloggers was namelijk gestart! Super tof! En ik heb al hele toffe reacties gekregen en verschillende opdracht uitvoeringen voorbij zien komen. Mocht je ook mee willen doen met de fotografie cursus? Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief onderaan dit artikel. De inschrijving voor de huidige cursus is gesloten, maar zal begin volgend jaar weer geopend worden. Zodra je bent ingeschreven voor mijn nieuwsbrief, zal jij één van de eerste zijn die te horen krijgt wanneer de cursus weer geopend is!

Mijn leven in foto's #69

Bij de Kruidvat moest ik een aantal make-up spulletjes halen en ik kreeg deze leuke goodiebag mee met leesvoer en een cd. Echt tof!

Mijn leven in foto's #69 - Bullet Journal

Nieuwe maand, nieuwe Bullet Journal setup. Mijn vorige Bullet Journal was helemaal vol, dus ben ik overgegaan naar een nieuwe Bullet Journal. Ik had dit keer een Leuchtturm1917 puntjes in roze gekocht. Ik merk dat ik veel beter met puntjes kan werken dan een blanco versie. Binnenkort laat ik jullie natuurlijk mijn nieuwe setup zien.

Gouda in de avond

Afgelopen weekend zijn we met onze fotografie vrienden naar Gouda geweest om daar te gaan fotograferen. Mocht je de foto’s willen bekijken, dan kan dat hier: Gouda in de avond.

Mijn leven in foto's #69 - Museumkaart

We hadden museumkaarten voor ons besteld en kregen we al heel snel binnen. We zijn beide dol op musea, we zijn laatst nog naar Kasteel de Haar geweest om heerlijk rond te wandelen. Maar we willen nog meer musea bezoeken. Ook voor kleine Thomas vinden we dit erg belangrijk en hij vind het ook echt super leuk!

Mijn leven in foto's #69 - Nationaal Militair Museum

Vandaag zijn we nog naar het Nationaal Militair Museum geweest. Wow, wat indrukwekkend is het daar zeg. Ik was hier nog nooit geweest en was er erg benieuwd naar. Ook klein Uk vond het super leuk. Ik heb ook een aantal foto’s gemaakt en binnenkort zal ik deze foto’s ook met jullie delen.

Dit is wat ik de afgelopen twee weken heb meegemaakt. Mijn man was 2 oktober jarig en morgen gaan we zijn verjaardag vieren voor familie. Verder viert hij het eigenlijk niet hehe.

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: