Oisterwijkse Vennen in de vroege ochtend

Oisterwijkse Vennen in de vroege ochtend

Een aantal weken geleden zijn we naar de Oisterwijkse Vennen geweest om vroeg in de ochtend te gaan fotograferen. De Oisterwijkse Vennen is een prachtig gebied waar ik nog niet eerder was geweest. Ze hadden die ochtend ook al nevel voorspeld, dus dat wilden we graag op de foto hebben. We waren er al om 5:30 uur in de ochtend, phoe lekker vroeg! Maar het was er echt prachtig toen de zon opkwam. In dit artikel laat ik dan ook mijn foto’s van die ochtend zien.

De Oisterwijkse Bossen en Vennen liggen in Brabant niet ver van Den Bosch, Tilburg of Eindhoven. Het is een prachtig natuurgebied van ruim 750 ha!

We kwamen dus zeer vroeg bij de Oisterwijkse Vennen, het was ook nog aardig donker. We hadden een klein rondje gelopen en hadden inmiddels een mooi plekje gevonden waar we de foto’s konden maken. We zagen ook al dat er nevel op het water was, dus dat kwam zeer goed uit!

We hadden die ochtend echt prachtige kleuren toen de zon op kwam en met de nevel erbij is het helemaal geweldig daar!

Oisterwijkse Vennen in de vroege ochtend

Toen de zon hoger kwam en net boven de bomen kwam, zagen we ook hele mooie zonnestralen over het water heen lopen. Echt een super mooi moment!

Oisterwijkse Vennen in de vroege ochtend

De nevel bleef echt goed hangen en de kleuren zijn gewoon geweldig om te zien!

Oisterwijkse Vennen in de vroege ochtend

Het werd steeds lichter en het water met nevel kleurde gewoon helemaal goud, echt een prachtig gezicht!

Nadat de zon opkwam, gingen we ook weer naar huis, het werd die dag ook enorm warm. Maar ik ben enorm blij met bovenstaande foto’s van de Oisterwijkse Vennen in de vroege ochtend.

Ben jij wel eens bij naar Oisterwijkse Vennen geweest? Wat vind jij van dit gebied?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: