Mijn leven in foto’s #38 – Nieuwe kast, PhotoWalk en nieuwe Bullet Journal


PhotoWalk Heukelem

Elke twee weken laat ik aan jullie zien wat ik allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt. We hadden vandaag een PhotoWalk, eindelijk hebben we onze nieuwe kast in elkaar gezet en ik heb een nieuwe Bullet Journal! Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Washi tapes

Ik ben eens even mijn collectie washi tapes gaan tellen, het zijn er dus 86! Haha, best veel dus 🙂 . Mijn volgend DIY project wordt dan ook op washi tapes houders te gaan maken.


Bullet Journal

En de washi tape gebruik ik dan ook weer voor mijn nieuwe Bullet Journal. Deze is nu voorlopig af en zal ik binnenkort laten zien in een filmpje 🙂 . Maar eerst even de tijd vinden om een filmpje te maken hehe.


F-35

In Rotterdam op mijn werk hebben we natuurlijk even de F-35 bekeken, al was hij wel nog te ver weg om een mooie foto te kunnen maken.


Link

De gekke boef <3!


Nieuwe kast

Eindelijk hebben we de nieuwe kast in elkaar gezet die we al weken hebben haha. We hadden hier nu eindelijk eens tijd voor. Maar wat een klus zeg! Phoe…maar ik vind hem wel echt super mooi geworden. Ik ben er zeer blij mee!


Zwanger 13 weken

Echt wat een verschil joh in één week tijd, 13 weken alweer! Super leuk om te zien. Maar nee, ik ga niet elke week een foto plaatsen 🙂 .


Peaky Blinders

Peaky Blinders

Iedereen ging OITNB kijken, nou mijn man en ik niet hoor! Wij zijn die hard Peaky Blinders fans. Damn, dit seizoen is echt bruut gewoon. Inmiddels hebben we nu alweer alles gekeken van het laatste seizoen en moeten we wachten tot volgend jaar. Voor de mensen die het nog niet kijken, schaam je! Haha, nee deze serie moet je gewoon zien. Het is echt een TE GEKKE serie. En Tom Hardy, Cillian Murphy en Paul Anderson zijn gewoon te gek in deze serie!


PhotoWalk Heukelem

PhotoWalk Heukelem

En vanochtend hadden we dus weer een PhotoWalk. Dit keer in Heukelem, lekker dichtbij (<10 min rijden). Dit keer was het macrofotografie en we waren weer met ongeveer 18 man! Super leuk en gezellig 🙂 . Het was wel lekker vroeg...pff 7 uur haha. Maar ik denk dat ik een aantal mooie plaatjes heb 🙂 . Dus binnenkort komen ze wel in een artikel voorbij. Dit was mijn leven in foto’s. Straks gaan we naar mijn ouders in Meppel en vanavond hebben we nog een bruiloft in Zwolle en morgen is het vaderdag en dan gaan we naar mijn schoonouders hihi 🙂 . Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: