Verlaten mijn


Verlaten mijn

Afgelopen vrijdag had ik lekker een dagje vrij en had ik een dagje ingepland om met mijn blog bezig te gaan. Ik heb echt nog veel dingen op mijn todo lijstje staan haha. Een van de dingen was het opschonen van artikelen en pagina’s over verlaten panden. Nu zag ik dat ik van een aantal verlaten panden geen eens een apart artikel had geschreven, één daarvan is een verlaten mijn. Vandaag laat ik jullie dan ook mijn foto’s zien van deze verlaten mijn.

Het is inmiddels alweer bijna 4 jaar geleden dat we deze verlaten mijn in Duitsland hebben bezocht. We bezochten deze plek laat op de middag, wat ook een zeer goede keuze was, want we hadden dan ook in een bepaalde kamer echt prachtig licht. Het leek wel helemaal van goud.

Ik heb vooral de mandjes in deze mijn gefotografeerd. Deze mandjes werden gebruikt door de mijnwerkers om hun kleding en persoonlijke spullen in te doen. Daarna werden ze opgehezen, hierdoor werd er ruimte bespaard. Er hingen in een kamer echt ontzettend veel mandjes, misschien wel duizenden. De kamer was dan ook echt ontzettend groot. Het was zeer bijzonder om dit te zien.

Hieronder heb ik de foto’s neergezet.


Verlaten mijn

Bovenstaande foto is ook te koop via The Public House Of Art


Verlaten mijn

Verlaten mijn

Verlaten mijn

Vooral de kamer met het “gouden” licht vind ik echt prachtig. Dit was een wat kleinere kamer met minder mandjes, maar och wat was het mooi daar.

Het was echt een zeer bijzondere en mooie locatie. De rest van de mijn hebben we niet kunnen bekijken, omdat een gedeelte ook nog steeds in gebruik was.

Welke foto vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: