Outfit: H&M kleding en schoenen


H&M Kleding

Nadat ik mijn kledingkast had opgeruimd met de KonMari methode werd het wel weer tijd om nieuwe kleding aan te schaffen. Ik had namelijk zoveel weggedaan, dat ik echt niet veel meer had. Vorige week bestelde ik items bij de H&M. Een aantal hiervan stonden ook op mijn H&M voorjaar wishlist. Vandaag laat ik jullie mijn eerste outfit zien!


H&M Kleding

Op mijn voorjaar wishlist stonden namelijk deze zwarte jeans en zwarte enkellaarsjes. Ik had namelijk nog helemaal geen zwarte jeans, eigenlijk alleen maar normale spijkerjeans. Ik was wel eens toe aan iets anders en besloot om deze zwarte jeans te nemen. Het is een low skinny jeans en kost 19,99 Euro. Natuurlijk moesten er hier ook nieuwe schoenen bij gehaald worden en besloot ik de zwarte enkellaarsjes te nemen, deze kosten 29,99 Euro.

Toen ik nog aan het rondsnuffelen was op de H&M website, zag ik ook nog deze hele mooie Tricot top met lange mouwen. Deze kost slechts 9,99 Euro!


H&M Kleding

Ik ben echt super blij met deze nieuwe kleding en schoenen. Alles zit comfortabel en past ook zeer goed bij elkaar.

Je kan alle items vinden op de H&M website.

Tricot top: H&M
Jeans: H&M
Enkellaarsjes: H&M
Tas: By LouLou
Horloge: Guess
Oorbellen: HEMA

Heb jij al nieuwe voorjaars kleding in huis gehaald?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: