30 dagen, 30 vuilniszakken challenge update + Marktplaats inkomsten

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

Vorige week schreef ik over mijn 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge. Inmiddels zijn we weer aardig wat vuilniszakken verder en laat ik vandaag aan jullie zien hoe ver ik ben. Ook heb ik aardig wat spullen verkocht via Marktplaats. Wat ik heb verkocht en hoeveel ik heb verdiend, deel ik vandaag ook graag met jullie!

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge + Marktplaats inkomsten

Vorige week liet ik al zien dat ik twee vuilniszakken vol had met spullen die weg konden. Vorig weekend zijn mijn man en ik ook een gedeelte van de zolder gaan opruimen. Ontzettend veel spullen konden gelijk weggegooid worden. Vooral veel visvoer, tonnen waar visvoer inzat, kussen en visspullen konden gelijk weg. Ook heb ik een gedeelte van de kleding van Thomas weggedaan. Kleding die hij niet meer past, had ik nog bewaard en nu konden ze dan eindelijk weg. In totaal hadden we 8! vuilniszakken vol wat weggegooid of weggegeven kon worden. Wow! En we zijn nog lang niet klaar op zolder!

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge + Marktplaats inkomsten

Vandaag had ik onze salontafel opgeruimd. We hebben namelijk een salontafel met gedeelten erin waar je spullen in kwijt kunt. Hier liggen vooral veel boeken en tijdschriften en portfolio spullen van Hans en mij. Ik had ontzettend veel tijdschriften van Zwanger, Mama, Ouders van Nu, andere soort baby magazines, ELLE en Bazaar. Deze had ik al gelezen of zijn niet meer van toepassing op mij, dus deze tijdschriften konden allemaal weg. Ook kwam ik nog andere dingen tegen, zoals kortingsbonnen, kabeltjes die we niet meer gebruiken en ook nog een grote ronde kaars die eigenlijk helemaal af was. Dit kon ook allemaal weg. Pfoe, deze vuilniszak zat goed vol en was behoorlijk zwaar haha. Deze kon dus gewoon helemaal weggegooid worden.

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge + Marktplaats inkomsten

In mijn Bullet Journal hou ik bij op hoeveel vuilniszakken ik zit en wat er allemaal in zat. In totaal zit ik nu op 11 vuilniszakken, wow! Het gaat dus echt goed. Dit weekend wil ik ook nog van alles gaan opruimen, dus ik haal dit weekend er zeker nog veel vuilniszakken uit.

Daarnaast heb ik ook nog spullen verkocht via Marktplaats. Hieronder een lijstje van de spullen die verkocht zijn:

– Uncharted 1 t/m 4 + goodiebag voor 50 Euro
– Call of Duty Black ops III voor 20 Euro
– Mafia III voor 15 Euro
– iPad Air met toetsenbord voor 200 Euro
– Bekkenband voor 10 Euro
– Nintendo 3DS voor 75 Euro
– Battlefield 4 voor 7,50

In totaal heb ik dus 377,50 Euro verdiend met Marktplaats! Daar ben ik echt blij mee. Tot nu toe heb ik altijd alles verkocht wat ik op Marktplaats zet. Sommige items duren net iets langer dan anderen, maar verkopen doe ik sowieso. Ik kijk altijd naar de vraagprijs van het item op dat moment op Marktplaats. Meestal ga ik er dan net iets onder zitten, als ik het bedrag natuurlijk redelijk goed vind voor het item. Onderhandelen kan vaak bij mij (niet altijd), maar ik ga pas akkoord als ik ook echt tevreden ben met het bedrag wat ze me bieden. Op dit moment staat er nog 1 item op Marktplaats, maar er komen snel weer nieuwe items hier op te staan.

Ik ben zeer benieuwd hoe de challenge verder verloopt en of ik ook daadwerkelijk de 30 vuilniszakken ga halen in 30 dagen. Tot nu toe loop ik voor op schema haha.

Wil jij ook meedoen met deze challenge? Natuurlijk mag je hem overnemen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: