Doelen augustus en terugblik doelen juli + GRATIS Werkboek

Doelen augustus en terugblik doelen juli

Het is alweer augustus en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. Deze doelen deel ik graag met jullie en daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet?

Terugblik doelen juli

Meer vrijheid creëren en ook dit inplannen
Dit is zeker gelukt! Ik heb meer vrijheid gecreëerd en ook ingepland, zodat ik meer van mijn gezin kan genieten en lekker kan ontspannen. Met hulp van een coach weet ik nu hoe ik een betere balans kan krijgen tussen werk en prive en dat heeft mij enorm geholpen.

Maar 3 a 4 taken op mijn todo lijst zetten
Ook dit is gelukt afgelopen maand, wow wat een rust heb ik in mijn hoofd gekregen zeg. Ik heb prioriteiten kunnen stellen en elke dag maar maximaal 3 a 4 taken op mijn todo lijst hoeven te zetten. Natuurlijk geeft dit dan ook weer meer vrijheid voor mijzelf, heerlijk!

Boek lezen
Voor mijn verjaardag in mei heb ik verschillende boeken gekregen en afgelopen maand heb ik Google Analytics in 60 minuten gelezen. Dit boekje is echt een aanrader als je meer met Google Analytics wilt doen.

Dakterras schoonmaken
Helaas is dit afgelopen maand niet gelukt. Afgelopen maand was voor mij ook best een spannende maand vanwege dat ik een nieuwe baan heb. En er waren dagen dat het niet echt mooi weer was. Maar deze maand heb ik lekker vakantie, dus dit wil ik dan ook in de vakantie gaan doen.

Doelen augustus

Dakterras en zolder schoonmaken / opruimen
Het wordt steeds mooier weer en ik wil gewoon lekker buiten kunnen zitten. Maar ons dakterras moet nog wel goed schoongemaakt worden. Deze maand heb ik nog drie weken vakantie en ga ik daar dan ook mee aan de slag. Ik ga meubels verkopen en we willen daar iets anders voor in de plaats. Daarnaast ga ik nog een oude barbecue wegdoen en het dakterras zelf ga ik goed schoonmaken. Daarnaast gaan we in de vakantie ook nog de zolder opruimen. We gaan kijken of er daar nog spullen liggen die verkocht kunnen worden en gewoon weggegeven of weggegooid kunnen worden. Hierdoor krijgen we ook weer meer ruimte op onze zolder.

Boek lezen
Ik heb nog een aantal boeken liggen die ik graag wil lezen. Elke maand ga ik minstens één boek lezen die ik nog heb liggen.

Dagjes uit in de vakantie en genieten van vakantie
Vanaf 16 augustus tot 4 september heb ik lekker vakantie en dan ga ik heerlijk genieten van de vrije dagen en van mijn gezin. We gaan dan ook een aantal keer een dagje uit, bijvoorbeeld naar het bos, naar een dierentuin etc. Gewoon heerlijk genieten!

Voorbereiden op nieuwe baan
In de vakantie ga ik mezelf ook voorbereiden op mijn nieuwe baan. Het is een nieuwe start, een nieuw begin en ik wil goed voorbereid zijn.

Handlettering
In mijn Bullet Journal ga ik deze maand ook Handletteren. Ik ben hier ook al mee begonnen. Ik heb een “Hello August” pagina gemaakt en daarnaast ga ik ook deze maand quotes handletteren. Natuurlijk laat ik ook de resultaten zien.

Dit waren mijn grootste doelen voor deze maand. Begin september zal ik hier weer op terugkomen en nieuwe doelen opstellen 🙂 .

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: