Sieraden van Bijouterie-Fleurie – Strass armband & oorbellen en Dior look a like pareloorbellen


Sieraden van Bijouterie-Fleurie

Elke dag draag ik graag sieraden, een ketting, oorbellen en ringen. Ik wissel ook wel eens af, als ik bijvoorbeeld naar een bruiloft ga, dan draag ik graag chiquere sieraden. Afgelopen week kreeg ik een leuk mailtje van Fleur van Bijouterie-Fleurie dat ik een aantal sieraden mocht uitkiezen om te gaan reviewen. Hoe leuk! Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen, want Bijouterie-Fleurie heeft echt hele leuke sieraden! Ik koos voor een strass armband en strass oorbellen en ook nog eens Dior look a like pareloorbellen en wel in het lichtroze 🙂 . Vandaag vertel ik jullie iets meer over de sieraden van Bijouterie-Fleurie die ik heb uitgekozen!

Fleur heeft een grote passie voor sieraden en bijoux en daarom is ze Bijouterie-Fleurie begonnen. Bijouterie-Fleurie is een webshop met een zeer uitgebreide assortiment aan kwaliteitssieraden voor echt een zeer goede en mooie prijs. Je kan hier hele mooie sieraden krijgen, zoals kettingen, armbanden, ringen en oorbellen. Maar naast sieraden kan je hier ook andere accessoires vinden, zoals bijvoorbeeld broches, zonnebrillen en sjaaltjes. Echt heel veel keuze dus!

En wat ik altijd heel fijn vind, is dat je bestelling ook snel in huis hebt. Als je namelijk vóór 15:00 uur jouw bestelling plaatst, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. Perfect dus!


Sieraden van Bijouterie-Fleurie

Ik kreeg mijn uitgekozen sieraden in super leuke verpakkingen, namelijk luxe, duurzame en satijnen zakjes. Hoe leuk ziet dit er uit zeg!!


Sieraden van Bijouterie-Fleurie

Je kent ze wel, die “Tribales” oorbellen van Dior, die zo populair zijn tegenwoordig. Je hebt ze in verschillende kleuren en vormpjes. Ik vind ze echt super mooi, maar vooral prijzig. Bij Bijouterie Fleurie kan je ook deze prachtige dubbele pareloorbellen krijgen in verschillende kleuren. Ik koos, hoe kan het ook anders, voor de kleur roze 😀 . Echt prachtige oorbellen zijn het!! Ze zitten ook zeer goed, want natuurlijk wel prettig is 🙂 .

Deze dubbele pareloorbellen kosten € 4,99 en kan je hier kopen: Dubbele pareloorbel Double Dot.


Sieraden van Bijouterie-Fleurie

Dan heb ik ook nog gekozen voor wat chiquere sieraden, zoals deze prachtige strass oorbellen. Ze zijn best lang en hangen echt mooi. Deze vind ik echt mooi als ik bijvoorbeeld naar een feestje ga, staat echt super mooi met bijvoorbeeld een jurkje 🙂 . Ook deze oorbellen zitten weer echt top!

De strass oorbellen kosten € 6,99 en kan je hier kopen: Strassoorbellen in fraaie vorm


Sieraden van Bijouterie-Fleurie

En als laatste koos ik ook voor een chique armband, namelijk deze ontzettend mooie strass armband. Drie rijen vol met prachtige strass steentjes. Het slotje werkt goed en je kan het armbandje gemakkelijk om doen. Het armbandje zit ook echt perfect bij mij, super!

Dit prachtige armbandje kost € 9,95 en kan je hier kopen: Fonkelende strass armband

Ik ben echt super blij met deze nieuwe sieraden. Ze zitten allen zeer goed en ik vind ze gewoon prachtig uit zien! Ben jij ook nog op zoek naar mooie en betaalbare sieraden, neem dan eens een kijkje op Bijouterie-Fleurie.

Ken jij de webshop Bijouterie-Fleurie al? En wat vind jij van deze sieraden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: