Mijn leven in foto’s #102 – Heerlijk uit eten en wandelen met het mooie weer

Mijn leven in foto’s #102 - Heerlijk uit eten en wandelen met het mooie weer

Het is alweer weekend! En wat een heerlijk weertje zeg! Ik kan hier echt van genieten! Gelukkig gaat het met ons gezin een stuk beter. Thomas heeft ook een kuurtje gekregen en daar is hij snel van opgeknapt. Gelukkig maar! De afgelopen tijd ben ik een paar keer uit eten geweest en hebben we ook een stuk gewandeld met het mooie weer. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #102 - boekje lezen

Thomas vindt het super leuk om samen boekjes te lezen. Hier leert hij ook steeds weer nieuwe woordjes van. Echt leuk!

Mijn leven in foto’s #102 - Stampin Up

Van Stampin’ Up kreeg ik weer nieuwe brochures en vanavond ga ik weer nieuwe items bestellen. Deze laat ik natuurlijk binnenkort ook weer zien op mijn blog. Met Kerst had ik al een aantal creaties gemaakt, deze kan je hier bekijken: Kerst cadeauverpakkingen met Stampin’ Up.

Mijn leven in foto’s #102 - Heerlijk uit eten en wandelen met het mooie weer

Ik vind het heerlijk om te wandelen met Thomas. Afgelopen week zijn we ook weer naar de natuurtuin geweest in Leerdam, echt een prachtig gebied!

Mijn leven in foto’s #102 - nieuwjaarspakket

Op mijn werk kregen we ook nog een zeer goed gevulde nieuwjaarspakket, echt super tof!

Mijn leven in foto’s #102 - Uit eten

Mijn leven in foto’s #102 - Uit eten

Mijn man en ik zijn ook nog uit eten geweest met vrienden van ons. Het was echt heerlijk en super gezellig!

Mijn leven in foto’s #102 - Vlucht volgen via FlightRadar24

Mijn leven in foto’s #102 - Vlucht volgen via FlightRadar24

Mijn man is afgelopen dinsdag naar de Filipijnen vertrokken voor zijn werk. Hier verblijft hij in totaal 10 dagen. Het gave was, dat ik zijn vlucht helemaal in 3D kon volgen met de app van FlightRadar24. Je kan hier alle vluchten bekijken en volgen die er op dat moment zijn. Zeker een aanrader om eens te bekijken, het ziet er zeer gaaf uit.

Mijn leven in foto’s #102 - Uitgebreide lunch bij Vapiano

Mijn collega en ik hadden werden afgelopen donderdag uitgenodigd voor een officiële opening (ik kan hier verder nog niks over vertellen) en we mochten van onze directeur ook even uitgebreid lunchen voordat we hier naar toe gingen. We besloten om naar Vapiano te gaan, we hebben echt heerlijk gegeten.

Mijn leven in foto’s #102 - Journal

Ik hou een aparte journal bij met allerlei foto’s van ons leven en vooral veel van Thomas. Zodat hij ook later dit allemaal terug kan bekijken en terug kan lezen wat we allemaal hebben meegemaakt. Het boekje begint al aardig dik te worden haha.

Mijn leven in foto’s #102 - Wandelen in de natuurtuin Leerdam

Mijn leven in foto’s #102 - Wandelen in de natuurtuin Leerdam

Ook vandaag hebben we heerlijk gewandeld in de natuurtuin in Leerdam. Het was echt prachtig weer vandaag! Thomas wilde ook nog vaak van de glijbaan af haha.

Mijn leven in foto’s #102 - Pakketjestijd

Pakketjestijd!! Ik had nieuwe Tombows en Micron pennen besteld van de cadeaubon die in het nieuwjaarspakket zat. Ik ben echt dol op beide merken!

Dit weekend gaan we verder heerlijk relaxen. Mijn ouders komen morgen op bezoek en misschien dat we in de middag nog lekker gaan knutselen.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: