Miss Sentinelli bestaat vandaag 4 jaar!


Miss Sentinelli bestaat vandaag 4 jaar!

Wait! What?! Alweer 4 jaar!? Ja zeker, vandaag bestaat mijn blog alweer 4 jaar. Wow, wat gaat de tijd toch echt hard zeg. Super tof!! Inmiddels heb ik ook alweer bijna 900 volgers via Bloglovin. Ik vind het super leuk om jullie reacties en mailtjes te lezen en ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie fijne reacties, mailtjes, likes, feedback en dat jullie gewoon vaak een kijkje komen nemen op mijn blog! Jullie zijn toppers 🙂 . Er komen winacties online en in dit artikel vertel ik ook wat jullie de komende tijd op mijn blog kunnen verwachten.

Winacties, enquête & Q&A

Er komt sowieso nog een super leuke winactie online en ook nog een extra winactie! Hou mijn blog de komende tijd dus in de gaten! Mocht je nog niet meedoen met de winactie die momenteel loopt, neem dan hier eens een kijkje: Win prachtige items van Catrice Limited Edition Zensibility.

Afgelopen vrijdag heb ik een enquête opgezet over Miss Sentinelli. Ik heb gezien dat er al super veel mensen deze hebben ingevuld. Echt zeer bedankt iedereen! Mocht jij hem nog niet ingevuld hebben, dan kan dat natuurlijk hier: Enquête over Miss Sentinelli.

Wat kunnen jullie verwachten op Miss Sentinelli

Elke maand wil ik uitgebreidere artikelen maken en een aantal onderwerpen die ik graag elke maand terug wil laten komen, heb ik hieronder neergezet.
– Meer reviews van producten
– DIY-projecten
– Planning tips
– Fotografie tips
– Fotografie artikelen met foto’s die ik heb gemaakt
– Series & films
– Link (onze kat)
– Zwangerschapsupdates
– Geld tips
– Doelen & dromen tips
– Social media tips
– Gezonder leven tips
– Ondernemer tips
– Lifehacks
– Huishouden tips
– Persoonlijke artikelen

Natuurlijk blijven de artikelen bestaan die nu ook al elke maand online geplaatst worden, zoals:
– Opgemaakt
– Spam je blog
– Leuke & grappige zoekresultaten
– Winacties
– Mijn leven in foto’s

Ook wil ik proberen om elke maand een filmpje te gaan maken. Van een aantal items wil ik namelijk zeer graag een filmpje maken. Deze maand zal het eerste filmpje dan ook online komen. Dit zal ongeveer eind augustus zijn.

Ik wil iedereen nogmaals graag bedanken voor het volgen van mijn blog, alle lieve reacties en mailtjes en alle feedback die ik heb ontvangen!

Wat wil jij graag terugzien op mijn blog?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: