The Hobbit – An unexpected journey


The Hobbit - An unexpected journey
Bron: IMDB.com

Ik ben gek op films kijken. Vroeger ging ik super vaak naar de bios met mijn vriend. Tegenwoordig wat minder, aangezien het best duurder is geworden. Een tijdje geleden hebben wij thuis The Hobbit gekeken. Ik ben gek op The Lord of the Rings films, dit hebben jullie al kunnen lezen in mijn vorige post :). Nu werd het eens tijd om The Hobbit – An unexpected journey te kijken. Wat vind ik er van? Lees snel verder!

Ik had al op tv voorstukken van gezien en het zag er echt geweldig uit, wat ik gewend ben van The Lord of The Rings.

De film gaat over de Hobbit Bilbo, die we kennen van The Lord of The Rings. Hij vertelt een verhaal wat zich ongeveer 60 jaar geleden in zijn leven heeft afgespeeld. Je ziet in het begin nog een stukje met Frodo, het begint eigenlijk bij het stuk voordat het feest begint in het eerste deel van de Lord of the Rings. Ik vind dat ze dat best leuk gedaan hebben. Bilbo vertelt dat hij zelf ook een gevaarlijk avontuur heeft meegemaakt. De dwergen werden namelijk verjaagd uit hun woongebied door een draak, waar ook een schat Ligt. De dwergen, Bilbo en Gandalf (de tovenaar) gaan nu op avontuur om het woongebied van de dwergen weer terug te veroveren.

Tijdens het bekijken van de film, zie je dat er veel vergelijkenissen zijn met de Lord of the Rings. Ze gaan namelijk langs dezelfde plekken in hun avontuur, de meeste personages komen ook weer terug. Eigenlijk zijn alleen de dwergen zelf aardig nieuw. De cast van de dwergen vallen mij een beetje tegen, ik had meer verwacht van de acteurs denk ik. De oude cast blijft zeer sterk en dat vond ik echt geweldig om te zien.

Wat ik wel erg leuk vond, is dat je ziet hoe Gollum de ring verliest en hoe Bilbo aan de ring komt. Dit hebben ze echt goed in elkaar gezet.
Het avontuur zelf lijkt dus erg veel op die van de Lord of the Rings. Er had voor mij wel meer nieuwe dingen in gemogen :). Tevens wordt er ook in het begin veel gezongen…dat vond ik ook best jammer, want daar hou ik niet zo van in zo’n film :).

De film eindigt ook ongeveer hetzelfde als de eerste film van de reeks de Lord of the Rings. Er komen dus ook meer delen aan. Echt spectaculair vond ik de film niet echt, maar toch wil ik de overige delen zeker wel kijken! Ik ben namelijk toch wel erg benieuwd hoe het avontuur zal gaan aflopen :).

Hieronder kan je de trailer bekijken van The Hobbit – An unexpected journey:

Heb jij The Hobbit – An unexpected journey al gezien? Wat vond jij er van?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: