Biodermal Anti Age gezichtsserum


Biodermal Anti Age gezichtsserum

Ouder worden…leuk! Maar rimpeltjes krijgen..hmm, daar zit niet iedere vrouw op te wachten. Althans ik niet in ieder geval :). Zoals jullie misschien weten word ik aanstaande donderdag 28 jaar, almost 30 :o! Oh my…als ik in de spiegel kijk, zie ik de rimpeltjes al echt goed komen. Vooral bij mijn ogen, de welbekende kraaienpootjes, en ik heb best een diepe rimpel op mijn voorhoofd. Mijn vriendinnetje kwam met een serum en zei dat ik die echt moest proberen. Natuurlijk wilde ik dat!
Het serum waar ik het over heb is Biodermal Anti Age gezichtsserum.

Wat doet het?
Het Anti Age gezichtsserum is een intensief en weldadig serum dat de gevolgen van vroegtijdige huidveroudering helpt te vertragen.
Het serum heeft een super zachte en lichte structuur. Het zal gemakkelijk opgenomen worden door de huid en je zal een gladde en stralende huid krijgen.
Het serum heeft een hele hoge dosering van het plantaardige cypergras en dit stimuleert de aanmaak van collageen en helpt dus de kraaienpootjes en rimpels vervagen. Daarnaast zit er ook de krachtige antioxidant vitamine E in, deze neutraliseert de schadelijke effecten van radicalen en beschermt dus de huid tegen huidveroudering. Het zal je huid verstevigen en de huid zal meer volume en veerkracht ondervinden. En als laatste herstelt huideigen NMF (Natural Moisturising Factor) de vochtbalans van de huid en zorgt daarmee ook voor meer natuurlijk volheid.

Klinkt allemaal goed niet? Ik was hier dus ook zeer benieuwd naar!

Wat zijn de ingrediënten?


Ingredienten

Hoe moet je het gebruiken?
Voor het beste effect zal je ‘s ochtends en ‘s avonds het serum moeten aanbrengen op een goed gereinigde huid. Gebruik het serum onder reguliere huidverzorging. Ze raden ook aan om het gezichtsserum te gebruiken in combinatie met Biodermal Anti Age dagcrème, nachtcrème en oogserum.
Ik heb zelf alleen het gezichtsserum kunnen gebruiken, dus van de rest heb ik geen review.

Verpakking/Flacon


Biodermal

Biodermal

Pompflesje

Er zit 30ML in de flacon en ik vind de verpakking best goed uit zien. Simpel, duidelijke tekst en wat ik vooral goed vind, is dat er een pompje bij zit. Dit vind ik echt zeer hygiënisch! Daarnaast werkt het pompje echt goed, één t/m drie keer drukken en je hebt genoeg voor je hele gezicht.

Serum


Biodermal serum

Biodermal serum uitgesmeerd

Het serum heeft een fijne en lichte structuur. Het is wit / doorzichtig van kleur en smeert zeer goed uit. De geur is ook prima!
Mijn huid neemt het serum echt zeer snel op.

Resultaat
En werkt het nu echt vraag je je zeker af? Ja! Ik heb het nu een week gebruikt en ik merk dat mijn kraaienpootjes en kleine rimpeltjes stukken minder zijn. Mijn wat grotere rimpel op mijn voorhoofd is ook iets minder, je ziet deze nog wel, maar misschien als ik het serum wat langer gebruik het steeds minder wordt.

Ik raad het gezichtsserum in ieder geval echt aan! Het voelt goed aan en de rimpeltjes worden echt minder…perfect!

Je kan Biodermal Anti Age gezichtsserum van 30ml kopen bij bijvoorbeeld Douglas.nl voor €21,01.

S, super bedankt dat ik het serum mocht testen ;)!

Ken jij Biodermal Anti Age gezichtsserum en wat vind jij er van?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: