Vraag me alles – mijn antwoorden


Miss Sentinelli - Vraag me alles - mijn antwoorden

Een tijdje geleden heb ik jullie gevraagd of jullie ook een vraag over mij of mijn site hadden. Ik heb van jullie hele leuke en interessante vragen gekregen. Vandaag zal ik op elke vraag een antwoord geven :).

Heb je het artikel gemist? Dan kan je hem hier nog teruglezen: Vraag me alles.

Ben je benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan snel verder!

Wat is mijn favoriete game?
Ik denk dat sommigen dit al wel weten, maar op dit moment is mijn favoriete game “The Sims Freeplay” voor op de IPad. Hier heb ik ook al een aantal artikelen over geschreven waar ook dagelijks bezoekers op af komen om elkaar te helpen. Ik ben echt helemaal verslaafd aan dit spel haha. Maar ik speel graag ook andere spellen, vooral op de Xbox 360, zoals racespellen of spellen als GTA. Maar ik heb al een tijdje niet meer een spel gespeeld op de XBox 360, komt van de winter wel weer :). En natuurlijk Zelda, Ocarina of Time op mijn Nintendo DS! Geweldig spel!! Zo vaak gespeeld en kan ik blijven spelen :).

Wat is mijn lievelingsgerecht?
Spaghetti!! Heerlijk, lekker simpel en snel klaar :). Spaghetti met een sausje van Knorr en gehakt. Meer hoeft er voor mij niet bij :). Maar tegenwoordig ben ik ook echt dol op Mexicaanse schotel.
Het gerecht heb ik een keer op Smulweb.nl gevonden. Helaas kan ik het juiste recept op Smulweb zo even niet terugvinden, maar hier staan zeker een heleboel varianten op van de Mexicaanse Schotel. Zeker een aanrader om eens te eten!


Mexicaanse schotel

Mexicaanse schotel

Ziet er lekker uit niet?? 🙂

Wat zijn mijn favoriete boeken, films en tv-series?
Oee, goede vraag! Eerlijk gezegd lees ik helemaal geen boeken. Het enige wat ik lees, is de Elle Magazine :). Dat vind ik echt leuk om te lezen. Voor de rest lees ik gewoon veel op internet, alleen geen boeken :).

Ik heb een aantal favoriete films. Ik ben gek op de Lord of the Rings films :). Maar ik hou ook van quentin tarantino films, zoals Pulp Fiction (heb je deze nog niet gezien? Schaam je diep, deze MOET te zien! ;)) en Kill Bill etc. Andere flms die ik graag kijk zijn: Snatch, Layer Cake, Crank, Lock Stock and two smoking barrels en Fear and Loading Las Vegas…Love it!!

Mijn favoriete tv-series zijn verschillend. Op het ene moment kijk ik graag een maffia serie, zoals Sopranos, de andere keer een comedy zoals Rules of Engagement en The Bing Bang theory. Vroeger keek ik veel soaps, zoals GTST en ATWT, maar tegenwoordig helemaal niet meer. Daar ben ik een beetje vanaf gestapt. Nja, soms mis ik het nog wel :).

Wat wilde ik vroeger altijd worden?
Hmmm….vroeger, heel vroeger…wou ik graag stewardess worden, errug!! Haha, maar daarna wou ik nog steeds graag iets doen met reizen en ben de opleiding Toerisme gaan volgen. Ik heb de opleiding helemaal afgemaakt, maar dit was zo niet iets voor mij (kwam ik pas laat achter). Ik ben na deze opleiding totaal iets anders gaan volgen, namelijk “Informatica” waar ik nu ook mijn baan in heb :).

Hoe ben ik op de naam van mij blog gekomen en wat maakt het bloggen zo leuk?
Ha, dit vind ik echt een leuke vraag! Mijn naam “Miss Sentinelli” heb ik al jaaaaarennnn…vroeger…daar gaan we weer..keek ik heel graag de serie “The Sentinel”. Een serie over een detective die hyperactive zintuigen heeft die hij gebruikt om misdaadzaken op te lossen. Ik vond dit een geweldige serie. Op een keer ging ik op internet chatten en had een nickname nodig…ik kon niks verzinnen en dacht ineens aan “Sentinel”, alleen deze was al bezet en toen maakte ik er Sentinelli van…en later is dit Miss Sentinelli geworden…sjah…hoe kan het lopen haha.

Ik vind bloggen erg leuk omdat ik kan schrijven over mijn fotografie, mijn fotografie ervaringen en anderen mijn foto’s kan laten zien. Ik hou van fashion, beauty en lifestyle en schrijf hier graag over. Ik vind het ook erg leuk om producten te testen en hierover een review te schrijven. Of tips te geven aan mijn bezoekers. Ik vind het erg leuk om anderen te helpen, maar vind het ook erg leuk om jullie reacties te lezen :).

Dit waren de vragen en mijn antwoorden. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mij ook weer een beetje meer te leren kennen :).

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: