Vichy Normaderm Global Anti-Imperfection Hydrating Care


Vichy Creme verpakking

In de Truly Yours box (helaas bestaat deze box niet meer) van afgelopen maart zaten twee kleine tubes van Vichy, namelijk de Vichy Normaderm Global Anti-Imperfection Hydrating Care. Twee hydraterende dagverzorging crèmes tegen onzuiverheden. Ik heb wel last van onzuiverheden en soms van kleine puisjes…ja vooral als ik chocolade heb gegeten :). Ben je benieuwd wat ik van de crème vind? Lees dan snel verder!

Wat doet het?


Een dagverzorging met salicylzuur en ingrediënten die huidirritatie tegengaan. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige, want hydrateert en verzorgt zonder te irriteren. Een fijne van cosmeceutical-gigant Vichy.

Ingrediënten
De ingrediënten zijn:


Creme Vichy ingrediënten

De creme is ook parabeen vrij, helemaal goed dus!
In de Truly Yours box zaten in totaal twee tubes, beide van 3ML. Niet heel erg veel dus. Ik heb het dan ook niet lang kunnen gebruiken.


Vichy creme tube

De crème smeert zeer goed uit en voelt lekker aan op de huid. De geur vind ik erg prettig. De crème trekt ook zeer snel in en ik voel dat het goed hydrateert. Ik merk ook dat mijn onzuiverheden iets vermindert zijn. Ik kan het niet helemaal goed bepalen, ook niet of het goed werkt tegen puistjes, aangezien het maar kleine tubes zijn en je er snel door heen bent. Dat vind ik dan wel erg jammer…


Vichy creme

Creme Vichy uitgesmeerd

Ik ben verder best tevreden over de crème. Ik vind het alleen jammer dat het zo weinig was.
De fullsize kost €15,75 voor 50ML en kan je kopen bij bijvoorbeeld www.farmaline.nl.

Heb jij de Vichy Normaderm Global Anti-Imperfection Hydrating Care? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: