Gebreide truien en vesten van Esprit

gebreide truien

Grotendeels van het jaar kleed ik me best wel warm aan. Ik ben namelijk nogal een koukleum. En in ons koude kikkerlandje heb ik het best vaak frisjes, zelfs in de zomer…
Daarom draag ik echt heel erg vaak truien en vesten. De truien en vesten die ik graag in mijn kledingkast heb, zijn vooral gebreide truien en vesten. Ik vind ze ontzettend fijn zitten, of het nou fijn gebreide of juist grof gebreide truien en vesten zijn! En ze moeten natuurlijk ook trendy zijn. Ik heb inmiddels de perfecte gebreide truien en vesten voor mijn kledingkast gevonden bij Esprit!

Ik heb al aardig wat mooie kleding van Esprit gekocht. De kleding van Esprit zit erg comfortabel, is van goede kwaliteit en zeer modieus en trendy. Esprit heeft veel winkels in Nederland. En in de webshop van Esprit vind je een heel mooi assortiment aan gebreide truien en vesten.

Als ik naar het werk ga, wil ik graag dat mijn truien comfortabel zitten en lekker warm zijn. Ik reis dagelijks met de trein en moet vaak een tijdje wachten op stations in de kou. Een warme trui is dan zeer prettig.

Bovenstaande trui is ideaal voor mij. Een lange fijn gebreide trui die goed bij mijn jeans past. De trui heeft een mooie XXL col. Ik hou erg van coltruien, ik vind dit erg mooi en de cols zijn lekker warm voor in je nek. De kleur van de trui vind ik ook zeer mooi. Esprit speelt in op modekleuren. Zo kan je de trui bijvoorbeeld verkrijgen in de trendkleuren: rood, groen en zwart!

P21539_327

Of wat dacht je van bovenstaande trui. Ook een mooie lange fijn gebreide trui in een mooie trendkleur.

P21539_327 (1)

Wat ik zo leuk vind aan deze trui, is het schattige strikje op de achterkant. Echt een super gave trui!

Maar ik draag niet alleen truien, vesten vind ik ook erg fijn om te dragen. Een leuk gebreide vest met een een leuk blouse eronder. I like!!

013CC1J005_054

In mijn kledingkast heb ik veel hemdjes, shirts en blouses liggen. Natuurlijk is het nu nog te koud om deze alleen te dragen, zonder iets erover heen. Ik vind het daarom ook altijd erg fijn en leuk om deze te combineren met leuke vesten, zoals het vestje hierboven. Een mooi getailleerd en kort gebreide vest waaronder je leuke shirts en hemdjes kan dragen.

O21525_414

Voor blouses zou ik dan weer een leuk grof gebreide vest dragen zoals hierboven. Een leuk wit of lichtblauw blouse eronder en je bent ready to go!

Zoals je ziet ben ik erg fan van gebreide truien en vesten. In mijn kledingkast heb ik altijd wel truien en vesten liggen. Ik vind ze erg prettig en je kan ze zo mooi combineren met verschillende jeans, shirts, hemdjes en blouses . Je hebt altijd weer een heel nieuw outfit aan en met deze koude dagen heb je een lekker warm en comfortabel trui of vest aan dat ook zeer modieus en trendy is! Wat wil een vrouw nog meer?

En wat ik erg mooi vind van Esprit, ze leveren goede service, de prijzen van de artikelen zijn zeer goed en betaalbaar!

Ben jij ook een truien en vesten fan? En wat vind jij van deze leuke gebreide truien en vesten van Esprit?

Sponsoring. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: