De haven van Leerdam in de sneeuw

Haven van Leerdam in de sneeuw

Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op sneeuw, ik vind het echt prachtig! Maar ik vind het ook vooral super leuk om te fotograferen in de sneeuw.
Afgelopen weekend zijn mijn vriend en ik een eindje gaan wandelen met onze foto gear bij ons. We zijn naar de kleine maar erg mooie haven van Leerdam (onze stadje) geweest.
Het sneeuwde en waaide behoorlijk hard en dat maakte het wel lastig om te fotograferen. Mijn camera kan ook niet zo heel goed tegen sneeuw of regen, dus moest hem goed beschermen. Gelukkig is dit wel goed gegaan :).

Prachtige haven van Leerdam in de sneeuw

Hieronder nog een foto van de haven van Leerdam die ik tijdens deze wandeling heb gemaakt:

Haven van Leerdam in de sneeuw

De haven van Leerdam ligt tegen het centrum van Leerdam aan. Vooral in de zomer kan je hier veel toeristen verwachten die hun bootje in de haven aanleggen en heerlijk op het terras gaan zitten of lekker gaan shoppen in Leerdam. Wat ik erg mooi vind aan de haven, is de stadsmuur die het centrum en de haven scheidt. Prachtige oude stadsmuur met mooie torentjes, ik vind het geweldig dat dit nog goed bewaard is gebleven 🙂 .

Van mij mag het nog wel veel gaan sneeuwen :). Ik wil eigenlijk nog veel meer winter foto’s maken :D.

Hebben jullie ook al winterfoto’s gemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: