Happy lijstje maart

Happy lijstje maart

Wow, we zitten alweer aan het einde van maart. De tijd vliegt echt voorbij. Omdat we alweer aan het einde van maart zitten, heb ik weer een happy lijstje gemaakt met allerlei leuke, fijne en happy momentjes van deze maand.

Mijn man en onze zoon Thomas ♥ Familie en vrienden ♥ Dat mijn ouders 39 jaar getrouwd zijn vandaag ♥ Onze kat Link ♥ Lekker genieten van onze kleine man * Dat hij heerlijk aan het rollen is op zijn zij hihi * Onze buren ouders zijn geworden * Series & films kijken * Mijn nieuwe Bullet Journal voor 2017 * Fijne nieuwe samenwerkingen * Naar het I Love Beauty event geweest met mijn vriendinnetje. * Verlaten panden fotograferen met vrienden * Perspakketten ontvangen * Meedoen met Echte Post Is Cool #4 en echte super gave cadeaus mogen ontvangen * Heerlijk lenteweer * Heerlijk gewandeld met Thomas * Cursussen volgen om dingen aan blog te verbeteren * The Sims Freeplay, ik blijf dit spel echt geweldig vinden he * De winactie die momenteel loopt * Jullie lieve reacties en mailtjes *

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: