Mijn leven in foto’s #56 – Kunst in huis, nieuwe Macbook in roségoud en genieten van het lekkere weer

Mijn leven in foto's #56 - Kunst in huis, nieuwe Macbook in roségoud en genieten van het lekkere weer

Elke twee weken laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt, heb gekocht of gekregen. We hebben een mooie plek met prachtige kunst in huis, ik kocht een nieuw Macbook in roségoud en we hebben heerlijk gewandeld met Thomas en genoten van het lekkere weer! Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .

In ons huis hebben we veel kunst, zoals glaskunst objecten, een echte glasmal en natuurlijk fotografie werken van mijn man en van mijzelf. Nu hebben wij bovenstaand hoekje een beetje opnieuw ingericht. Hier hebben wij nu een prachtige foto van een glasmallen ruimte van Royal Leerdam die mijn man (PhotoSolutions) heeft gemaakt. Laatst schreef ik al dat we een glasmal hadden gekregen, deze hebben we onder de foto (links) geplaatst. Ook ligt hier op de kast een groot luxe portfolio boek van mijn man zijn fotografie werk. Ik vind dit hoekje echt super mooi geworden. Ik ga trouwens binnenkort ook een artikel schrijven over alle kunst in ons huis.

Mijn leven in foto's #56 - Lekker wandelen

We zijn ook weer heerlijk op pad geweest met Thomasje. Het was ontzettend mooi weer!

Mijn leven in foto's #56 - zonnebril voor Thomas

Thomas heeft wel eens last van de zon en daarom kochten we voor hem deze stoere zonnebril hihi. Ik ga geen foto’s van Thomas delen, maar de zonnebril staat hem echt geweldig hihi.

Mijn leven in foto's #56 - spamaccounts

Van de week kwam ik erachter dat er een aantal accounts op Instagram zijn die mijn naam en foto’s gebruiken! De bovenste ben ik wel, maar de andere drie niet. Daar ben ik natuurlijk totaal niet blij mee. Ik heb ze dan ook gelijk gerapporteerd. Via Twitter waren er super lieve reacties binnengekomen en ook hebben velen hen gerapporteerd. Echt ontzettend bedankt iedereen! Helaas bestaan de accounts nog, dus ik wacht het nog even af, voordat ik echt contact op ga nemen met Instagram.

Mijn leven in foto's #56 - Nieuwe Macbook

En yeahhhhh! Vandaag zijn we naar Den Bosch geweest om een nieuwe Macbook te kopen!! Zo blij mee! Begin maart schreef ik al dat de nieuwe Macbook in roségoud wel erg dichtbij kwam. Mijn Macbook Air zou verkocht zijn, maar helaas toch niet. Toen had ik hem op Marktplaats gezet en is hij nu inmiddels verkocht. Yesss, dus ik had geld genoeg om een nieuwe Macbook te gaan halen. Natuurlijk komt er nog hier een uitgebreid artikel van online.

Bullet Journal 2017

En eindelijk is mijn nieuwe Bullet Journal voor 2017 helemaal ingericht zoals ik het wilde hebben. Ik ben zo blij met dit systeem, zeer fijn en gestructureerd!

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: