De nieuwe Macbook komt steeds dichterbij!

De nieuwe Macbook komt steeds dichterbij!

Eind augustus van vorig jaar schreef ik een artikel over dat ik aan het sparen ben voor een nieuwe Macbook in roségoud. Inmiddels heb ik aardig wat gespaard en mijn man en ik hebben wat dingen verkocht, zodat de nieuwe Macbook steeds dichterbij komt! Vandaag vertel ik hier iets meer over.

Dit is mijn huidig spaarmodel. Ik heb een tabelsysteem opgezet met daarin de maanden voor één jaar vanaf september. Daarbij ook de bedragen die ik elke maand wil sparen. Elk streepje geeft aan hoeveel ik die maand wil sparen. Ik kleur dan de vakjes in zodra ik het bedrag ook echt kan sparen en heb gespaard.

Vanaf september ben ik dus druk bezig met sparen en bijna elke maand, behalve februari en maart, heb ik kunnen sparen wat ik wilde sparen. In de maand februari was het voor mij wat lastiger, omdat het bloggen even op een laag pitje stond. Deze maand is nog maar net begonnen, maar ik kan nu al sparen wat ik nog nodig heb voor mijn nieuwe Macbook…want…

In totaal heb ik nu:
525 Euro gespaard met mijn bedrijf.
We hebben een iMac verkocht die we nog hadden staan, maar die gebruikten we niet meer.
En als het goed is, hebben we ook mijn Macbook Air verkocht.

Dit betekent dat ik genoeg geld heb voor de nieuwe Macbook in Roségoud! Yess! Als de Macbook Air echt verkocht is en ik de nieuwe Macbook gekocht heb, laat ik deze natuurlijk zien op mijn blog 🙂 .

Ik hoefde dus eigenlijk niet eens het complete spaarplan af te maken, door nog wat dingen te verkopen, kwam ik op het juiste bedrag uit! Perfect!

Ben jij ook aan het sparen voor iets? En hoe hou jij dit bij? Heb je een spaarplan of niet?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: