Werkboek Handlettering doe je zo!

Werkboek Handlettering doe je zo!

Een tijdje geleden kocht ik het boek Handlettering doe je zo om ermee te gaan oefenen. De schrijfster Karin Luttenberg heeft ook nog eens een werkboek Handlettering doe je zo! uitgebracht en deze moest ik natuurlijk ook hebben. Vandaag vertel ik hier iets meer over.

Het werkboek is het vervolg op het eerste deel “Handlettering doe je zo!”. Karin heeft verschillende oefeningen bedacht waarmee je heerlijk creatief bezig kan zijn.

Werkboek Handlettering doe je zo!

Denk bijvoorbeeld aan de basis letters, zoals hierboven. Je krijgt dan eerst te zien hoe je een letter maakt en dit moet je dan namaken. Je ziet ook dat ik al aardig ben wezen oefenen haha. Geloof me, het is nog best lastig!

Werkboek Handlettering doe je zo!

Blokletters, schreefletters, curly letters, cijfers en dubbele cijfers en meer! Elke keer is er een bladzijde waarmee je goed kan oefenen.

Werkboek Handlettering doe je zo!

Maar niet alleen letters en cijfers komen aan bod, maar ook het maken van vormen en banners, zoals hierboven. Dit vind ik vooral mooi voor in mijn Bullet Journal.

Werkboek Handlettering doe je zo!

Werkboek Handlettering doe je zo!

Ik vind dat Karin prachtige en fijne oefeningen heeft gemaakt, zoals bijvoorbeeld het maken van cadeaulabels of kaartjes. Echt super!

Werkboek Handlettering doe je zo!

Ik moet nog veel oefeningen maken, ik ben nog maar bezig met de basis letters en banners. Maar ik vind het echt een geweldig werkboek! Je leert goed mee om te gaan met handlettering. Ze geeft ook aan dat je elke dag een half uurtje moet gaan oefenen, ik wil dan ook wel elke dag hiermee bezig zijn. Ik wil het namelijk toepassen in mijn Bullet Journal, maar ook voor het Echte Post Is Cool project 🙂 .

Het werkboek Handlettering doe je zo! kost 9,99 Euro en heb ik gekocht bij Postenpapier.nl, helaas heeft ze deze niet meer, maar wel andere handlettering (oefen)boeken. Je kan deze ook kopen bij bol.com.

Ken jij dit werkboek al? En ben jij ook graag bezig met handlettering?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: